5 persoons jacuzzi Jacuzzi met ligbed Jacuzzi® J-335
5 persoons jacuzzi Jacuzzi met ligbed Jacuzzi® J-335
Jacuzzi® J-335
Jacuzzi met ligbed en 4 zitplaatsen. Deze 5 persoons Jacuzzi® is ideaal voor families met jongere kinderen door de verschillende zitdieptes.

Standaard levertijd

2 weken

ÔéČ┬á20.995,00
ÔéČ┬á16.500,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

5 persoons Jacuzzi ® ideaal voor gezinnen

5 persoons Jacuzzi® uitzoeken? Deze J-335 is ideaal voor gezinnen met jongere kinderen. Dit doordat deze 5 persoons jacuzzi is uitgerust met zitposities met verschillende zithoogtes. De verschillende diepe en ondiepe zitplaatsen bieden voor elk wat wils in deze 5 persoons jacuzzi. Met 213 cm x 213 cm x 92 cm diep is het ook een zeer compacte Jacuzzi® te noemen. Kom deze prachtige 5 persoons Jacuzzi nú bekijken in onze showroom. Uit voorraad leverbaar vanaf half augustus!

De gebroeders Jacuzzi zijn eigenlijk de grondleggers van de hedendaagse particuliere hydromassage baden. Het merk Jacuzzi® is eigenlijk al ruim 60 jaar een innovator in de spa branche. In Nederland wordt is dit merk zodanig bekend dat het zelfs gebruikt als soortnaam. Hierdoor staat deze Amerikaanse 5 persoons jacuzzi garant voor levenslang wellness plezier in uw spa. Kom de J-300 serie 5 persoons jacuzzi nú uitproberen in onze showtuin!

Jacuzzi met ligbed en twee krachtige hydrojetpompen

Jacuzzi met ligbed en 4 zitposties J-335 heeft vele voordelen. Het ligbed in deze jacuzzi biedt een optimale ondersteuning en een full body massage van uw hoofd tot uw tenen. De hydrojets voor de rug en de heupen zijn zeer sterk. Tot slot heeft deze jacuzzi met ligbed ook kleinere jets voor een verfijnde massage van de kuiten en de voeten. De gecombineerde PowerPro BX en FX-L jets zijn exclusief voor de J-300 baden en geven een perfecte massage na een lange dag werken.

De jacuzzi met ligbed is uitgerust met 2 krachtige massage pompen. Beide jetpompen hebben een kracht van maar liefst 2 pK. Op deze manier wordt een heerlijke massagekracht in dit jacuzzi bad gegarandeerd op alle 40 PowerPro jets. Het Amerikaanse Jacuzzi® heeft al jaren extra aandacht voor isolatie en stroom besparing vanwege het koude klimaat in grote delen van Amerika. De Smartseal isolatie bespaard tot 20% in energieverbruik ten opzichte van andere merken. 
Jets jacuzzi met ligbed
Specificaties jacuzzi bad J-335:
 
 • 1 loungepositie, 4 zitposities
 • Afmeting  213 cm x 213 cm x 92 cm
 • Gewicht 312 kg
 • Besturing Illuminated Advanced Control met LED verlichtte drukknoppen
 • 2,7 kW verwarmingselement
 • 40 RVS PowerPro jets
 • 2 stuks 2 pK jetpompen
 • Circulatiepomp
 • Verlichting in de Jacuzzi® hoofdsteunen
 • Ingebouwde ozonater en UV lamp
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic
 • Buitenkant jacuzzi: Composiet hout
 • Inclusief cover en trapje
De volgende kleuren zijn mogelijk bij deze 5 persoons jacuzzi:

5 persoons jacuzzi ombouw

Mogelijke kuip kleuren:

Kuip kleuren jacuzzi met ligbed

De meest gekozen kleurcombinatie is Silverwood Platinum. Deze combinatie is bij ons op voorraad en dan ook binnen twee weken te leveren! Andere kleurcombinaties kunnen tot 8 weken levertijd hebben.

Jacuzzi met ligbed kopen? Bestel nú deze prachtige jacuzzi in de gewenste kleuren!


Handleiding Amerikaanse spa J-335