Amerikaanse 6-persoons jacuzzi Massage hoofdkussen 6 persoons jacuzzi in de tuin
Amerikaanse 6-persoons jacuzzi Massage hoofdkussen 6 persoons jacuzzi in de tuin
JacuzziĀ® J-365
Jacuzzi met 6 zitplaatsen en een afkoelplek. Deze 6 persoons Jacuzzi is ideaal voor gezinnen met jongere kinderen door de verschillende zitdieptes.

Standaard levertijd

3 weken

ā‚¬Ā 24.250,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

6 persoons Amerikaanse Jacuzzi

6 persoons Amerikaanse Jacuzzi uitzoeken? Overweeg een echte Jacuzzi®. Deze Jacuzzi® J-365 is ideaal voor gezinnen met jongere kinderen. Dit doordat deze 6 persoons Amerikaanse jacuzzi is uitgerust met alleen maar zitposities met allerlei verschillende zithoogtes. De verschillende diepe en ondiepe zitplaatsen bieden voor elk wat wils in de 231 cm x 214 cm x 95 cm diepe Amerikaanse Jacuzzi. Kom de J-300 serie van Jacuzzi® nú bekijken en ervaren in onze showroom.

De gebroeders Jacuzzi zijn eigenlijk de grondleggers van de hedendaagse hydromassage baden. De Italiaanse broers zijn in de jaren '60 naar Amerika gegaan en hebben daar de fabriek uitgebouwd. Het merk Jacuzzi® is daardoor al ruim 60 jaar een innovator in de spa branche. Jacuzzi® is dan ook een echte Amerikaanse Jacuzzi®. In Nederland is dit merk zelfs zodanig bekend dat het gebruikt wordt als soortnaam.

Deze 6 persoons Amerikaanse jacuzzi is verder uitgerust met de unieke CLEARRAY® technologie. Deze combinatie van een UV-lamp met een minimale ozon injectie zorgt voor een perfecte waterkwaliteit ondersteuning waardoor het gebruik van chloor geminimaliseerd kan worden.

Jacuzzi J-365 met twee krachtige hydrojetpompen

Jacuzzi J-365 heeft een 6 zitposties met elk een eigen unieke hydro spiermassage. De hydrojets in de J-365 voor de rug en de heupen zijn zeer sterk. Ook heeft deze jacuzzi kleinere jets voor een verfijnde massage van de kuiten en een heerlijke voet massage dome. De gecombineerde PowerPro BX en FX-L jets zijn exclusief voor de J-300 baden en geven een perfecte massage na een lange dag werken. Uniek is een jetmassage achter één van de nekkussens. Dit geeft een heerlijk rustgevend gevoel van kletterend water in je nek.

De jacuzzi is uitgerust met 2 krachtige massage pompen van maar liefst 2 pK. Op deze manier wordt een heerlijke massagekracht in dit jacuzzi bad gegarandeerd op alle 46 PowerPro jets. Het Amerikaanse Jacuzzi® heeft al jaren extra aandacht voor isolatie en stroom besparing vanwege het koude klimaat in grote delen van Amerika. De Smartseal isolatie bespaard tot 20% in energieverbruik ten opzichte van andere merken. 
Amerikaanse spa jets
Specificaties jacuzzi bad J-365:
 • 6 zitposities
 • Afmeting 231 cm x 214 cm x 95 cm
 • Gewicht 365 kg
 • Besturing Illuminated Advanced Control met LED verlichtte drukknoppen
 • 2,7 kW verwarmingselement
 • 46 RVS PowerPro jets
 • 2 stuks 2 pK jetpompen
 • Circulatiepomp
 • Verlichting en jetmassage achter 1 van de hoofdkussens
 • Ingebouwde ozonater en UV lamp
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic
 • Buitenkant jacuzzi: Composiet 
 • Inclusief cover en trapje
De volgende kleuren zijn mogelijk bij deze Amerikaanse spa:
Brushed Grey, Modern Hardwood, Smoked Ebony
Ombouw kleuren 6 persoons amerikaanse jacuzzi
Mogelijke kuip kleuren:
Kuip kleuren 6 persoons jacuzzi
Jacuzzi met alleen maar zitposities kopen? Bestel nú deze prachtige jacuzzi in de gewenste kleuren!

Bij deze alvast een inspiratiefilm van de Jacuzzi® J-365: