Design jacuzzi voor 6 personen 6 persoons jacuzzi met hoge rug Design jacuzzi J-445
Design jacuzzi voor 6 personen 6 persoons jacuzzi met hoge rug Design jacuzzi J-445
Jacuzzi® J-445 UIT VOORRAAD LEVERBAAR
6 persoons jacuzzi van Jacuzzi®. Jacuzzi┬« staat voor Amerikaanse TOP kwaliteit & garantie. Deze 6 persoons jacuzzi is prachtig afgewerkt!
ÔéČ┬á24.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

6 persoons Jacuzzi®  met heerlijke massages

Overweegt u een Jacuzzi® in de tuin? Overweeg dan de 6 persoons Jacuzzi® J-445 eens. Deze 6 persoons jacuzzi voldoet aan al uw wellness wensen. U kunt hierin heerlijk met een groot gezin of groep vrienden ontspannen. De gebroeders Jacuzzi brachten een revolutie teweeg in de pompindustrie door een pomp te ontwikkelen voor de zoon van één van de broers. Zijn zoon had namelijk reumatoïde artritis en moest enkele keren per week naar het ziekenhuis, naar een massagebad om de pijn draaglijk te houden. Om dit te vergemakkelijken creëerde Candido Jacuzzi de J-300 ™ hydromassagepomp. Deze voorsprong op het gebied van Hydro massage techniek heeft het merk Jacuzzi® altijd behouden.

De J-445 buiten heeft 6 heerlijke zitposities met elk verschillende massages. Een 7e persoon kan op de instap zitten eventueel. De 2 pompen van elk 2 pk sturen totaal 45 PowerPro jets aan. Exclusief voor de 400 collectie buiten jacuzzi's zijn de PowerPro® RX- en PX-jets. Ideale ontspanning en wellness ervaring voor na een lange dag op het werk. De voetmassage vanuit de massagedome is ook subliem te noemen.
 

Design Jacuzzi® voor 6 personen

Deze zeer uitgebreide design jacuzzi voor 6 personen is echt een plaatje in uw tuin. De Italiaanse designers van Jacuzzi® hebben een prachtige hoge rug van de spa ontwikkeld welke voor een prachtig estetisch geheel zorgt én ervoor zorgt dat u in de design Jacuzzi® voor 6 personen wat meer uit de wind zit. Deze compacte jacuzzi is 214 cm x 214 cm x 95/110 cm. De hoge kwaliteit sfeerverlichting in de vorm van de brede WaterColour waterval, Multicolour LED lamp en prachtige design hoekverlichting aan de buitenkant. Deze Jacuzzi® heeft ook een status indicator. Wanneer de design jacuzzi onderhoud nodig heeft, of per ongeluk toch een storing geeft, dan geeft deze LED een andere kleur. 

J-435 jacuzziSpecificaties design Jacuzzi J-445 jacuzzi:
 • 6 zitposities
 • Afmeting 214 cm x 214 cm x 95 cm - 110 cm
 • Gewicht 388 kg
 • Besturing ProTouch met WiFi besturing
 • Nieuw is ook de SmartTub besturing waarmee de spa door uw smart home systeem (Google Assistant of Alexa) bestuurd kan worden.
 • 2,7 kW verwarmingselement
 • 45 RVS PowerPro jets
 • 2 stuks 2 pK jetpompen
 • Circulatiepomp
 • Verlichting in de Jacuzzi® hoofdsteunen
 • Ingebouwde ozonater en UV lamp
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic
 • Buitenkant jacuzzi: Composiet
 • Inclusief cover en trapje
Ook heeft deze design jacuzzi voor 6 personen de beste waterbehandeling met de nieuwste Clearray pro3tect technologie. Deze technologie voorziet de jacuzzi van een UV-C lamp en een onzonator met een lage output. UV wordt al jaren toegepast in de professionele zwembad sector. Het water in uw jacuzzi zal verbluffend hygiënisch en helder zijn! De in hoogte verstelbare nekkussens zijn ook zeker uniek te noemen. Voor ieder zijn eigen optimale wellness beleving in deze design jacuzzi voor 6 personen! De 400 serie van Jacuzzi® heeft standaard het ProToch bedieningspaneel, opvallend hoog rugontwerp, ProLite ™ chromotherapie onder water verlichting en 5-Stage filtratie voor een optimale wellness ervaring. Deze ultieme filtratie kan worden ingesteld om de beste, veiligste en zuiverste waterbeleving te ervaren.

De prachtige horizontale ombouw panelen zijn leverbaar in 3 kleuren:
Brushed Gray, Modern Hardwood, Smokey Ebony
Ombouw kleuren 5 persoons jacuzzi

De volgende kuip kleuren zijn mogelijk:

Kuip kleuren design jacuzzi voor 6 personen
Tot slot is deze design jacuzzi voor 6 personen extreem goed geïsoleerd met extra smartseal isolatie. Deze isolatie wordt aanbevolen voor koudere klimaten en zorgt ook voor extra demping van het geluid.

Een Jacuzzi® uit de 400 serie is hier te bekijken en droog uit te proberen in de showtuin!