Interline teststrips
Interline teststrips, test het zwembadwater
Teststrips voor zwembadwater. Deze zwembadwater teststrips testen het chloorgehalte en de ph waarde van uw zwembadwater. Haal ze nu in huis!
ā‚¬Ā 9,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Teststrips controleren de kwaliteit van het water

Teststrips van Interline controleren de kwaliteit van het zwembadwater. Deze teststrips meten zowel het chloorgehalte als de zuurgraad (pH) van het water. Dit is belangrijk om een schoon zwembad te behouden. En het geeft je aanwijzingen over hoeveel chloor je in het zwembad moet aanbrengen. Maar het belangrijkste is eerst de pH van het water te verlagen naar tussen de 7,2 en 7,6!


Zwembadwater testen! Hoe werkt het?

Lees de aanwijzingen op de verpakking. Een algemene richtlijn is: Dompel de teststrip 5 seconden lang onder water, op een diepte van ongeveer 20-30 cm. Houd de strip horizontaal, schud het water er niet af. Vergelijk de waarde van de verkleuring met de waarde op het busje. Houd je aan de aanbevolen waardes op het busje. Busjes van 25 teststrips om het zwembadwater te testen.

Let op, deze teststrips zijn niet geschikt voor gebruik met een zoutwaterinstallatie. Wilt u een nauwkeurigere methode om zwembadwater te testen kies dan voor een elektronische chloormeter of digitale chloormeter.