PH-MINUS VAN INTERLINE 640 gram
PH-MINUS VAN INTERLINE 640 gram
Ph-Minus van Interline 640 gram voor het verlagen van de Ph waarde van uw zwembadwater. Bekijk het doseerschema ph minus nu.

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 5,95
Prijs per stuk

Voorraad : 158

Aantal: 
Bestellen
 

Ph-Minus van Interline 640 gram


PH minus is geschikt voor hard en zacht water. Waterhardheid geeft de concentratie van metaal-ionen aan. Als je pH minus gaat gebruiken moet je bij een normale waterhardheid 7 gram gebruiken per m3 en dan verlaagd de pH waarde met 0,1. Afhankelijk van de waterhardheid kan het aantal gram variëren tussen de 4-10 gram. Je kunt ook op een simpele manier controleren of je te maken heeft met hard of zacht water. Voorbeeld: Je zwembad bestaat uit 10 m3. Dat betekent dat je 70 gram pH minus nodig hebt om het zwembadwater met 0,1  te verlagen. Gooi je 70 gram in het water en er gebeurt niks. Zou ik je adviseren om de volgende keer 80 gram in uw water te doen. Wordt de pH waarde dan wel verlaagd met 0,1, weet je dat je te maken hebt met hard water en dat je uit moet gaan van de berekening van 8 gram per m3. Dit kunt u natuurlijk ook andersom doen als u zacht water heeft.

PH WAARDE VERLAGEN? LAAT JE ADVISEREN!

PH waarde verlagen? Hoe moet ik dat precies doen? Wat zijn de exacte waarde? Waarom is het zo belangrijk voor mijn zwembadwater? Heeft mijn zwembad echt zoveel onderhoud nodig? Al deze vragen beantwoorden wij bij verschillende producten die op onze website staan, maar heeft u nog meer vragen dan kunt u altijd bij ons terecht. Onze medewerkers staan je graag te woord. Zwembad onderhoud is niet moeilijk en neemt ook niet veel tijd in beslag. Als je maar de juiste adviezen opvolgt. Is je ph waarde te hoog? Ons advies. Ga ph waarde verlagen met de ph minus. Meer vragen? Je kunt chatten met één van onze medewerkers.