Showroom & winkel Ma t/m vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076 – 8200810

Nú bij Woodlux hottub een gratis houtklover + waterbehandeling set!

De Kindling Cracker houtklover

Gemaakt van hoogwaardig gietijzer is de Kindling Cracker onmisbaar bij elke houtgestookte hottub, sauna, houtkachel, openhaard, vuurschaal of voor de houtgestookte barbecue grill. Voor veilig, snel en makkelijk hout splijten heeft u alleen een blok haardhout, een hamer en de houtklover nodig. Dunnere blokken haardhout vatten sneller vlam en roken minder. Wat de Kindling Cracker beter maakt voor de gezondheid.

Starterspakket hottub onderhoud

Met dit pakket kan u het eerste halfjaar onbezorgd van uw hottub gebruik maken. 
Voor een optimaal plezier van een hygiënische hottub is het zaak elk kwartaal het water te verversen. Daar tussen dient het water elke week getest te worden en zal de pH en het chloorniveau gecorrigeerd moeten worden. Bij elke waterwisseling dienen de jets en leidingen schoongemaakt te worden met spaline tube clean. Tot slot dient u de cover en hoofdkussens met enige regelmaat te behandelen met cover care. Dat voorkomt breuken in de cover.

De inhoud van het pakket:
 • 1x Chloor 20 grams tabletten
 • 1x mini Quick tabletten
 • 1x pot ph –
 • 1x pot ph +
 • 1x chloordrijver
 • 1x test strips
 • 1x Magic foam ( voor de schoonmaak van uw hottub)
 • 1x Gele ster om overig vuil uit uw hottub water te halen. 
 • 1x Voucher met 30% korting op uw volgende aankoop
 • 1x Thermometer
 • 1x pamflet Waterbehandeling Hottub

Bij aanschaf van een Jacuzzi een gratis Poollux inverter warmtepomp + aansluitkosten cadeau!

Nu bij aanschaf van een Jacuzzi een gratis Poollux inverter inclusief aansluitkosten van de warmtepomp cadeau ter waarde van 2000,-! De Poollux inverter is de warmtepomp voor het besparen van energie met de huidige energieprijzen! Nu bij aanschaf van een Jacuzzi ® een gratis Poollux inverter inclusief aansluitkosten cadeau ter waarde van 2000,-! Zo lang de voorraad strekt tot eind november. 

De Poollux inverter is de warmtepomp voor het besparen van energie met de huidige energieprijzen!

Hiervoor bevelen wij de warmtepomp aan van het merk Poollux.

Poollux staat voor betaalbare luxe. Deze warmtepomp zet warmte uit de buitenlucht om in warmte voor uw spa of Jacuzzi. Bij 15 graden gebeurd het volgende:
1 kW stroom wordt omgezet in +- 6 kW warmte. Een normale verwarming in een spa geeft 1 op 1. Deze warmtepomp is 6 maal zuiniger in vergelijking met de normale verwarming van uw spa! Naast dat de pomp energiezuinig en stil is, is deze tevens ‘‘all seasons’’ en werkt al vanaf -12 graden Celsius.
Bij een temperatuur van -12 tot 0 graden kan de pomp geen warmte uit de buitenlucht halen en werkt deze hetzelfde als de verwarming van uw spa.

De Poollux warmtepomp staat voor kwaliteit, u krijgt dan ook 7 jaar garantie op de compressor en 2 jaar op de overige onderdelen. Verder beschikt de pomp over een processor van Toshiba en een digitaal scherm.


 



Geen producten