Jacuzzi® J-480

Goed geïsoleerde spa in de tuin. Jacuzzi® J-480 is een echte Amerikaanse jacuzzi en heeft een unieke isolatie om de stroomkosten te beperken. Een Amerikaanse jacuzzi?

€ 21.995,00
€ 18.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Amerikaanse jacuzzi voor 5 tot 6 volwassenen

Amerikaanse jacuzzi in uw tuin? De Jacuzzi® J-480 is een zeer degelijke en luxe Amerikaanse jacuzzi welke met veel precisie is afgewerkt. Dit model is eigenlijk de populairste spa onder de jacuzzi® Amerikaanse spas's. Deze Amerikaanse jacuzzi heeft een luxe ligpositie met fantastische voetmassage (foot dome) voor elk van de 4 zitposities en een afkoelpositie. Deze Amerikaanse jacuzzi is daarmee geschikt voor een 5 tot 6 volwassenen.

Verlichting in Amerikaanse jacuzziDe Jacuzzi® J-480 is met recht het vlaggenschip van het Amerikaanse Jacuzzi® te noemen. Het ultieme comfort! Waterval, verlichting en een voortreffelijke hydromassage zorgen voor een unieke ervaring. De 400 serie van Jacuzzi® heeft standaard het ProToch bedieningspaneel, opvallend hoog rugontwerp, ProLite ™ chromotherapie onder water verlichting en 5-Stage filtratie. Deze ultieme filtratie kan worden ingesteld om de beste, veiligste en zuiverste waterbeleving te ervaren. De statusindicator aan de buitenkant van de spa zorgt ervoor dat u het direct ziet wanneer de spa onderhoud nodig heeft. Exclusief voor de 400 collectie zijn de PowerPro® RX- en PX-jets.  Deze bieden een gerichte massage voor de handen en polsen. Ideaal voor na een lange dag op het werk.

De J-480 is ook een opvallend middelpunt voor uw tuin en beschikt over gebogen asymmetrische lijnen. Met 2 extra lange verlichte watervallen en een multicolor licht systeem, ziet de J-480 Amerikaanse jacuzzi er 's nachts nog beter uit. De J-480 heeft ook een full body massage lounger. Deep tissue massage jets voor de rug en de heupen. De 2 pompen van elk 3 pk sturen totaal 52 PowerPro jets aan.
 

Goed geïsoleerde spa in de tuin?

Goed geïsoleerde spa in de tuin wilt natuurlijk iedereen. Het Amerikaanse Jacuzzi® heeft extra aandacht besteed aan de isolatie. In grote delen van Amerika kan het ook flink koud zijn. De Smartseal insulation is een milieuvriendelijke oplossing om tot 20% energie te besparen. Naast een goede isolatie zorgt de Smartseal ook voor een enorme reductie van het geluid van de pompen in de spa. Deze goed geïsoleerde spa is bij uitstek geschikt voor de koudere gebieden van de wereld. 

Specificaties goed geïsoleerde spa Jacuzzi J-480:
 • 1 loungepositie, 5 zitposities
 • Afmeting 239 cm x 239 cm x 99 cm - 112 cm
 • Gewicht 454 kg
 • Besturing ProTouch
 • 2,7 kW verwarmingselement
 • 52 RVS PowerPro jets
 • 2 stuks 3 pK jetpompen
 • Circulatiepomp
 • Verlichting in de Jacuzzi® hoofdsteunen
 • Ingebouwde ozonater en UV lamp
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic
 • Buitenkant jacuzzi: Composiet hout
 • Inclusief cover en trapje
De volgende kleuren zijn mogelijk bij deze jacuzzi voor 7 personen:

Ombouw kleuren goed geisoleerde spa

Mogelijke kuip kleuren:

Kuip kleuren amerikaanse jacuzzi

De meest gekozen kleurcombinatie is Silverwood Platinum. Deze combinatie is doorgaans ook binnen twee weken te leveren. Andere kleurcombinaties kunnen tot 8 weken levertijd hebben.


Omdat de J-480 wordt vervangen voor de J-475 het komende jaar hebben wij een mooie korting af kunnen spreken. Kom de J-400 serie van Jacuzzi nú bekijken in onze showtuin! 

Goed geïsoleerde spa kopen? Bestel nú deze prachtige jacuzzi J-480 in de gewenste kleuren!