Amerikaanse uniforme spa cover Amerikaanse uniforme spa cover Amerikaanse uniforme spa cover
Amerikaanse uniforme spa cover Amerikaanse uniforme spa cover Amerikaanse uniforme spa cover
Amerikaanse uniforme spa cover
Uniforme cover voor jacuzzi nodig? Goed geïsoleerde jacuzzi cover in allerlei standaard maten. Bestel nú een losse Amerikaanse jacuzzi cover!
€ 499,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Amerikaanse jacuzzi cover 

Jacuzzi cover van top kwaliteit Amerikaanse makelij! De Amerikaanse jacuzzi cover is in diverse standaard vierkante maten leverbaar. Zie de pull down rechts onder de prijs voor uw afmeting jacuzzi en de bijbehorende prijs zal verschijnen. Een jacuzzi cover houdt de warmte goed vast zodat zo min mogelijk warmte verloren gaat. Deze Amerikaanse jacuzzi cover is gemaakt uit 1,5 lbs isolatie materiaal. Goedkopere Chinese varianten zijn doorgaans gemaakt uit maar 1,0 lbs isolatiemateriaal. De Amerikaanse fabrikant Core Covers is de grootste cover-fabrikant ter wereld en maakt voor alle grote spa merken ter wereld de covers. 

Verder heeft de Amerikaanse jacuzzi cover een doorlopende heat seal over de hele lengte van het coverscharnier. Goedkopere Chinese covers hebben doorgaans enkel een heat seal baf aan de buitenzijde van de scharnier.

Alle covers zijn voorzien van twee versterkte handvaten en vier bandjes met clips voor vergrendeling. Om de kans op schade tijdens het transport te minimaliseren wordt de Amerikaanse jacuzzi cover geleverd in een sterke kartonnen doos. 
 

Uniforme cover voor spa

Kies voor een uniforme cover voor uw jacuzzi wanneer u het merk niet meer kunt achterhalen, of de merk covers te duur zijn. Kies ook een nieuwe uniforme cover wanneer uw huidige cover niet meer mooi of kapot is. 

Radius Amerikaanse jacuzzi cover berekenenSpecificaties losse cover:

- Diverse standaard vierkante afmetingen
- Extra isolerend met 1,5 lbs isolatie materiaal
- Dikte jacuzzi cover: 10 cm afloop naar 6 cm
- Flap 13 cm
- Inclusief 4 veiligheidsclips
- Radius hoeken 5 inch (13 cm)

Kies de gewenste standaard cover kleur donker grijs, licht grijs of bruin. 

Wij proberen alle kleuren zo goed mogelijk op voorraad te houden. Komt het onverhoopt toch voor dat de gewenste cover even niet voorradig is, is hij mogelijk onderweg. Óf hij komt met de eerstvolgende levering uit Amerika mee. Uiteraard bellen wij u direct om dit met u af te stemmen.

Download hier nog even de brochure van de Core Cover fabriek.

Staat uw afmeting er niet bij of wilt u een andere radius? Mail ons dan even voor een offerte op maat.

Wij adviseren u om uw jacuzzi cover regelmatig in te smeren met Cover & Care Conditioner van Leisure Time. Cover & Care Conditioner beschermt uw Amerikaanse jacuzzi cover tegen weersinvloeden en verkleuringen. Deze top kwaliteit Amerikaanse spa uniforme spa cover heeft maar liefst 3 jaar fabrieksgarantie.