5 persoons Jacuzzi® J-345

Jacuzzi met 5 zitplaatsen en een afkoelplek. Deze 5 persoons Jacuzzi is ideaal voor gezinnen met jongere kinderen door de verschillende zitdieptes.

Standaard levertijd

20 weken

€ 16.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Amerikaanse spa voor het hele gezin

Amerikaanse spa uitzoeken? Overweeg eens een echte Jacuzzi®. Deze Jacuzzi® J-345 is ideaal voor gezinnen met jongere kinderen. Dit doordat deze Amerikaanse spa is uitgerust met alleen maar zitposities met allerlei verschillende zithoogtes. De verschillende diepe en ondiepe zitplaatsen bieden voor elk wat wils. Met 214 cm x 214 cm x 92 cm diep is het ook een compacte Jacuzzi® te noemen. Kom de J-300 Amerikaanse spa nú bekijken in onze showroom.

Nekmassage in Amerikaanse spaDe gebroeders Jacuzzi zijn eigenlijk de grondleggers van de hedendaagse particuliere hydromassage baden. Het merk Jacuzzi® is daardoor al ruim 60 jaar een innovator in de spa branche. De Italiaanse broers zijn in die tijd naar Amerika gegaan en hebben daar de fabriek uitgebouwd. Jacuzzi® is dan ook een echte Amerikaanse spa. In Nederland is dit merk zelfs zodanig bekend dat het gebruikt als soortnaam. Hierdoor staat deze Amerikaanse spa garant voor levenslang wellness plezier in uw spa. Deze 5 persoons Amerikaanse spa is verder uitgerust met de unieke CLEARRAY® technologie. Deze combinatie van een UV-lamp met een minimale ozon injectie zorgt voor een perfecte waterkwaliteit ondersteuning waardoor het gebruik van chloor geminimaliseerd kan worden.

Jacuzzi J-345 met twee krachtige hydrojetpompen

Jacuzzi J-345 heeft een 5 - 6 zitposties met elk een eigen unieke hydro spiermassage. De hydrojets ind e J-345 voor de rug en de heupen zijn zeer sterk. Ook heeft deze jacuzzi kleinere jets voor een verfijnde massage van de kuiten en een heerlijke voet massage dome. De gecombineerde PowerPro BX en FX-L jets zijn exclusief voor de J-300 baden en geven een perfecte massage na een lange dag werken. Uniek vanaf model 2020 is een jetmassage achter één van de nekkussens. Dit geeft een heerlijk rustgevend gevoel.

De jacuzzi met ligbed is uitgerust met 2 krachtige massage pompen van maar liefst 2 pK. Op deze manier wordt een heerlijke massagekracht in dit jacuzzi bad gegarandeerd op alle 40 PowerPro jets. Het Amerikaanse Jacuzzi® heeft al jaren extra aandacht voor isolatie en stroom besparing vanwege het koude klimaat in grote delen van Amerika. De Smartseal isolatie bespaard tot 20% in energieverbruik ten opzichte van andere merken. 
Amerikaanse spa jets
Specificaties jacuzzi bad J-345:
 • 5-6 zitposities
 • Afmeting 214 cm x 214 cm x 92 cm
 • Gewicht 374 kg
 • Besturing Illuminated Advanced Control met LED verlichtte drukknoppen
 • 2,7 kW verwarmingselement
 • 41 RVS PowerPro jets
 • 2 stuks 2 pK jetpompen
 • Circulatiepomp
 • Verlichting en jetmassage achter 1 van de hoofdkussens
 • Ingebouwde ozonater en UV lamp
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic
 • Buitenkant jacuzzi: Composiet hout
 • Inclusief cover en trapje
De volgende kleuren zijn mogelijk bij deze Amerikaanse spa:

Amerikaanse spa ombouw kleuren

Mogelijke kuip kleuren:
Jacuzzi J-345 kuip kleuren
Jacuzzi met alleen maar zitposities kopen? Bestel nú deze prachtige jacuzzi in de gewenste kleuren!
Bij deze alvast een inspiratiefilm van de Jacuzzi® J-355: