Dreammaker Stonehenge Odyssey

Dreammaker Stonehenge jacuzzi's staan voor Amerikaanse kwaliteit, maar betaalbaar. Deze Amerikaanse spa is prachtig afgewerkt en geeft een heerlijke massage!

Standaard levertijd

4 weken

€ 4.495,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

Dreammaker jacuzzi Stonehenge is optimaal genieten

Dreammaker jacuzzi is sinds 1997 actief in de spa industrie en is uitgegroeid tot een van de marktleiders. De Dreammaker jacuzzi's worden gemaakt in Amerika in de fabriek in Lake Mary in de staat Florida. De Dreammaker jacuzzi Odyssey uit de Stonehenge collectie is 208 cm x 208 cm x 81 cm. Leun achterover in de 5 diepe zittingen of de heerlijke lounger van deze Dreammaker jacuzzi en ervaar alles wat de revolutionaire Dreammaker te bieden heeft.

Deze Odyssey heeft 21 verstelbare RVS jets die gericht zijn op schouders, rugspieren en voeten voor een massage-hydrotherapie. Deze jets zorgen voor een werkelijk unieke druk gestuurde massage. De jetpomp heeft 2 snelheden. De Dreammaker jacuzzi heeft verder een MoonGlo-waterval met prachtige LED-achtergrondverlichting.

Er zijn vier ombouwkleuren mogelijk:
Gray Brick Panels (grijze stenen), Gray Wicker Panels (grijs wicker), Espresso Brick Panels (bruine stenen) en Espresso Wicker Panels (bruine wicker).

De Dreammaker jacuzzi is leverbaar in de volgende vier kuip kleuren: 
BlackStone, CobbleStone, GrayStone and BrownStone.
 

Amerikaanse spa staat voor degelijkheid en garantie

Amerikaanse spa echt veel beter dan jacuzzi's uit andere landen? De bakermat van de spa bubbelbaden ligt in Amerika. Mede hierdoor staat een Amerikaanse spa voor perfecte kwaliteit, degelijkheid en optimale garantie. Verder heeft de Amerikaanse spa een unieke barrier foam isolatie en een zeer goede super seal cover afdekking. 

De warmte van een Amerikaanse spa kan de bloedvaten verwijden en de bloeddoorstroming verhogen die zuurstof en voedingsstoffen naar verschillende delen van het lichaam transporteert. Hierdoor voelt u zich als herboren na het gebruik van deze Amerikaanse spa.
 
Specificaties Dreammaker Stonehenge Odyssey:
 • 1 loungepositie, 5 zitposities
 • Gewicht 152 kg
 • Inhoud 904 liter
 • Garantie op amerikaanse spa
  2 kW verwarmingselement
 • 21 RVS jets
 • 2 pK , 2 snelheden
 • Ingebouwde ozonater
 • Aansluiting 1x 230v/16A
 • Waterval met LED verlichting
 • Materiaal kuip: Syncrylic

Op deze Amerikaanse spa de Dreammaker wordt 5 jaar garantie gegeven op de kuip en 1 jaar op onderdelen.

Let op! De Dreammaker jacuzzi's worden Plug & Play geleverd, zodat u deze zelf in het geaarde buiten stopcontact kunt steken. Deze wordt dus niet geplaatst door onze monteur. Dit maakt de Dreammaker jacuzzi's ook zo betaalbaar. 

Amerikaanse spa kopen? Bestel nú deze Dreammaker Odyssey spa in de gewenste kleuren!