Anti foam Spabalancer
Anti foam Spabalancer

Anti foam schuimverwijderaar van Spabalancer nu verkrijgbaar. Jacuzzi schuim kan vervelend zijn, maar 10 ml van deze fles toevogen aan het water helpt!

Standaard levertijd

1 dag

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad : 21

Aantal: 
Bestellen

Anti foam schuimverwijdereaar Spabalancer.

Spabalancer is een kwalitatief goed merk voor de behandeling van uw jacuzziwater. Zo zitten er in deze anti foam schuimverwijderaar geen schadelijke ingrediënten en heeft u maar 10 ml per behandeling nodig om het schuim te doen verdwijnen.

 

Jacuzzi schuim, waardoor komt het?

Er kunnen diverse oorzaken ten grondslag liggen aan dit probleem. Zo is het gebruik van badkleding (vooral welke net uit de was komen en nog resten van wasmiddel bevatten) vaak de boosdoener. Maar ook sommige jacuzzi geuren kunnen de jacuzzi schuim veroorzaken. Dit middel bestrijdt ook alleen het jacuzzi schuim, niet de oorzaak hiervan. Daardoor is het soms nodig de behandeling te herhalen. De inhoud van een fles anti foam schuimverwijderaar is 500 ml, genoeg voor ongeveer 50 toepassingen!

Wanneer uw bestelling met deze jacuzzi schuim verwijderaar onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.