Anti foam Spabalancer
Anti foam Spabalancer
Schuim in jacuzzi? Anti foam schuim verwijderaar van Spabalancer nu verkrijgbaar. Jacuzzi schuim kan vervelend zijn, maar 10 ml van deze fles toevogen aan het water helpt!

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 19,95
Prijs per stuk

Voorraad : 8

Aantal: 
Bestellen
 

Anti foam schuim verwijderaar Spabalancer

Schuim in jacuzzi? Spabalancer is een kwalitatief goed merk voor de behandeling van uw jacuzzi water. Zo zitten er in deze anti foam schuimverwijderaar geen schadelijke ingrediënten en heeft u maar 10 ml per behandeling nodig om het schuim te doen verdwijnen. Dus als je jacuzzi schuimt? Probeer dan deze anti foam eens.

Jacuzzi schuimt, waardoor komt het?

Zit er schuim in uw jacuzzi? Er kunnen diverse oorzaken ten grondslag liggen als uw jacuzzi schuimt. Zo is het gebruik van badkleding (vooral welke net uit de was komen en nog resten van wasmiddel bevatten) vaak de boosdoener. Maar ook sommige jacuzzigeuren kunnen de jacuzzi schuim veroorzaken. Dit middel bestrijdt ook alleen het jacuzzi schuim, niet de oorzaak hiervan. Daardoor is het soms nodig de behandeling te herhalen. De inhoud van een fles anti foam schuimverwijderaar is 500 ml, genoeg voor ongeveer 50 toepassingen!