AquaFinesse waterbehandeling
AquaFinesse waterbehandeling
Waterbehandeling jacuzzi? Aquafinesse is een complete waterbehandeling set met alles wat u nodig heeft voor helder en hygienisch water!

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 119,00
Prijs per stuk

Voorraad : 13

Aantal: 
Bestellen
 

AquaFinesse water care box

AquaFinesse buitenspa waterbehandeling bevat alles wat u nodig heeft voor de waterbehandeling van uw buitenspa, hottub of zwemspa. Met slechts één dosis per week zorgt AquaFinesse voor schoon, helder en geurvrij water. AquaFinesse maakt daarnaast het water in uw buitenspa zachter door de kalk uit de apparatuur te verwijderen. Het gebruik van AquaFinesse is een stuk minder nauwkeurig dan het gebruik van pH en chloortabletten en is wat duurder dan chloortabletten. Hiernaast is AquaFinesse wel een chloorarme variant en stuk makkelijker in het gebruik dan traditioneel pH & chloor.

Waterbehandeling buitenspa met AquaFinesse

  • 2 x 2 liter flessen AquaFinesse
  • 1 dispenser voor langzame afgifte
  • 1 pak ontsmettingstabletten (trichloor)
  • 1 flexibele maatbeker
  • gebruikershandleiding Aquafinesse
Elke set AquaFinesse gaat zo'n 3 maanden mee, afhankelijk van de grootte van uw buitenspa.

Hoe werkt AquaFinesse?

Iedereen weet dat het water moet worden ontsmet om de bacteriën erin te vernietigen om op die manier algvorming en vies water te voorkomen. Bacteriën zullen zich vaak onzichtbaar in kolonies verschuilen op oppervlakken en in de leidingen van uw buitenspa en dit wordt aangeduid met biofilm.

Slechts één eenvoudige wekelijkse behandeling met onze gepatenteerde milieuvriendelijke formule van AquaFinesse pakt het probleem bij de wortel aan; de slijmlaag wordt losgeweekt van het oppervlak en vervolgens weggespoeld met het water. Bovendien kan deze zich ook niet opnieuw vormen. Het resultaat is een spectaculaire vermindering van bacteriën in het water waarvoor nog slechts een minimale hoeveelheid chloor nodig is! Zelfs kalk, de notoire vernietiger van buitenspa's, is niet opgewassen tegen de kracht van AquaFinesse. De perfecte alles-in-één-oplossing: veilig, schoon, kristalhelder water dat de personen in het water, het milieu en zelfs uw buitenspa beschermt.

Uw buitenspa moet wel tegen de trichloor van AquaFinesse kunnen, neem bij twijfel contact op met de fabrikant van uw buitenspa.