AquaFinesse spa clean tablet

Aanbieding AquaFinesse spa clean tablet? De spa clean tablet verwijdert slijm, vuil en kalk uit uw jacuzzi. Nú 4 pucks AquaFinesse aanbieding!

€ 14,00
Prijs per stuk

Voorraad : 10

Aantal: 
Bestellen

AquaFinesse spa clean tablet

AquaFinesse spa clean tablet reinigt uw jacuzzi grondig van binnenuit. De AquaFinesse spa clean tablet verwijdert slijm, vuil en kalk uit de leidingen en pompen van uw jacuzzi. Perfect voor het grondig reinigen het leidingwerk van uw jacuzzi tijdens de driemaandelijkse verversing van het water.

Deze AquaFinesse spa clean tablet kan ook gebruikt worden voor de reiniging van de leidingen wanneer u de waterwaardes van uw jacuzzi bijstuurt met pH en chloor.

Hoe werkt de AquaFinesse spa clean puck?

Een schoon jacuzzi systeem maakt het veel gemakkelijker om het water te onderhouden en zorgt voor een betere waterkwaliteit. De slijmlaag welke zich in de leidingen bevind laat direct los bij een behandeling met de AquaFinesse spa clean tablet. 

Stappenplan voor het gebruik:

Stap 1: verwijder uw jacuzzfilters en verhoog het chloorgehalte in uw spa tot ongeveer 5 ppm voordat u begint met de reiniging middels de Aquafinesse spa clean puck.
Stap 2: Zorg dat alle jets en luchtkleppen open zijn en los dan een Spa Clean tablet op door deze direct in het jacuzzi water te doen.
Stap 3: Schakel de jacuzzi pompen in en laat ze gedurende 30 minuten draaien op maximale kracht zodat er een goede doorstroming ontstaat.
Stap 4: Schakel de pompen verder in een tijdsbestek van een 24 uur nog een paar keer in. 
Stap 5: Na deze 24 uur kunt u de jacuzzi leeg laten lopen
Stap 6: Vul de jacuzzi weer met nieuw leidingwater.  

Na het vullen start u weer met de normale waterbehandeling van uw jacuzzi.

AquaFinesse aanbieding

JacuzziWebshop.nl heeft ook een Aquafinesse aanbieding waarbij u 4 spa clean tabletten ontvangt. Dit is genoeg voor een heel jaar. Wij adviseren om elk kwartaal het water van uw jacuzzi te verversen. Deze Aquafinesse aanbieding van 4 pucks zorgt ervoor dat u direct 4 tabletten ontvangt tegen een scherpe prijs!

Kies nú voor onze AquaFinesse aanbieding en vul bij aantal 4 stuks in!

Wanneer uw bestelling met deze AquaFinesse spa clean tabletten onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.