AquaFinesse SwitchKit

AquaFinesse Switchkit is ideaal voor de spa gebruiker die graag wil overstappen naar een makkelijkere manier van spa onderhoud en eerst AquaFinesse wil proberen alvorens het grote pakket aan te schaff

Standaard levertijd

1 dag

€ 49,95
Prijs per stuk

Voorraad : 12

Aantal: 
Bestellen

AquaFinesse Switchkit

AquaFinesse Switchkit is ideaal voor de spa gebruiker die graag wil overstappen naar een makkelijkere manier van spa onderhoud en eerst AquaFinesse wil proberen alvorens het grote pakket aan te schaffen. Dit waterbehandeling testpakket zorgt dan voor 6 weken schoon water in uw spa. AquaFinesse SwitchKit is daarom ook een stuk goedkoper dan de gewone AquaFinesse die namelijk voor 3 maanden schoon water zorgt.

 

Waterbehandeling testpakket

Waterbehandeling testpakket werkt vrij eenvoudig. Met slechts één dosis per week zorgt AquaFinesse SwitchKit voor schoon, helder en geurvrij water. Waterbehandeling testpakket maakt daarnaast het water in uw buitenspa zachter door de kalk uit de apparatuur te verwijderen. Het gebruik van AquaFinesse SwitchKit is een stuk minder nauwkeurig dan het gebruik van pH en chloortabletten en is wat duurder dan chloortabletten. Hiernaast is AquaFinesse SwitchKit wel een chloorarme variant en stuk makkelijker in het gebruik dan traditioneel pH & chloor.

Slechts één eenvoudige wekelijkse behandeling met onze gepatenteerde milieuvriendelijke formule van AquaFinesse SwitchKit pakt het probleem bij de wortel aan; de slijmlaag wordt losgeweekt van het oppervlak en vervolgens weggespoeld met het water. Bovendien kan deze zich ook niet opnieuw vormen. Het resultaat van dit waterbehandeling testpakket is een spectaculaire vermindering van bacteriën in het water waarvoor nog slechts een minimale hoeveelheid chloor nodig is! Zelfs kalk, de notoire vernietiger van buitenspa's, is niet opgewassen tegen de kracht van AquaFinesse SwitchKit. De perfecte alles-in-één-oplossing: veilig, schoon, kristalhelder water dat de personen in het water, het milieu en zelfs uw buitenspa beschermt.

 

Waterbehandeling testpakket bevat:

1 liter fles AquaFinesse

1 pot ontsmettingstabletten (trichloor)

1 dispenser voor langzame afgifte

1 SpaClean tablet

2 Filter Cleaner tabletten

1 flexibele maatbeker

gebruikershandleiding Aquafinesse SwitchKit

 

Uw buitenspa moet wel tegen de trichloor van AquaFinesse SwitchKit kunnen, neem bij twijfel contact op met de fabrikant van uw buitenspa.