Kleine barrelsauna Afmetingen kleine barrelsauna
Kleine barrelsauna Afmetingen kleine barrelsauna
Barrelsauna small Jaro & Jolie
Jaro & Jolie barrelsauna is een top kwaliteit sauna welke in Nederland en België wordt geproduceerd. Stel zelf je exclusieve kleine barrelsauna samen van 220 cm.
€ 5.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Barrelsauna in de tuin van Jaro & Jolie

Wil je een barrelsauna in de tuin? Wil jij je eigen wellness momenten thuis ervaren? Bekijk dan deze prachtige exclusieve Jaro & Jolie barrelsauna's. Bij de productie van deze barrelsauna's worden enkel en alleen duurzame materialen gebruikt die garant staan voor een lange levensduur.

Doordat de circulatie zo goed geregeld is bij een barrelsauna wordt de sauna niet alleen heel gelijkmatig warm, maar wordt deze ook sneller warm dan een ander type sauna. Die snellere opwarmtijd is prettig, zodat je niet zo lang hoeft te wachten tot je gebruik kunt maken van de sauna. Deze barrelsauna is tevens een echte eyecatcher in jouw tuin. 

Standaard levert Jaro & Jolie de sauna in thermowood. Daardoor garanderen wij een langere levensduur. Daarnaast zorgt dit proces ervoor dat het hout minder werking heeft en licht is in gewicht. Hierdoor heeft jouw sauna dus een langere levensduur, wat wij ook wel duurzaam noemen. Hoe wordt dit thermowood gemaakt? Ons Europees en FSC-gecertificeerde naaldbomenhout wordt langdurig onder hoge druk verhit in een speciale stoomoven waardoor de structuur en duurzaamheid ervan enorm verbetert. Tevens zijn alle barrelsauna’s voorzien van een schinglesdak en regenlatten.

Elektrische barrelsauna kachel

De Jaro & Jolie barrelsauna's hebben twee kachel opties. Een elecktische kachel en een houtgestookte kachel. Geniet van alle gemak met een 7,5 kW elektrische kachel. Kies de gewenste temperatuur door simpelweg op een knop te duwen, zonder omkijken bereikt deze kachel (in ongeveer 40 tot 60 minuten) de perfecte saunatemperatuur. Met een timer of de app kan je jouw temperatuur regelen.

De elektrische barrelsauna kachel is voorzien van saunastenen om extra water op te gieten. Dit is een A-kwaliteit kachel van Harvia (markleider sauna kachels). Belangrijk! vergeet niet om stroomtoevoer (380V krachtstroom) te voorzien om jouw elektrische barrelsauna kachel aan te sluiten.

Houtgestookte kachel voor barrelsaunaHoutgestookte barrelsauna kachel

De houtgestookte kachel zorgt voor een authentiek en gezellig gevoel. De geur van het brandende hout en de sfeer van het dansende vuur geven een totaal ervaring. Tevens geeft hij extra licht en kan hij oplopen tot hogere temperaturen. Ook bij deze 16,5 kW houtgestookte barrelsauna kachel zijn saunastenen voorzien om extra water op te gieten. Door extra water op de saunastenen te gieten kan je extra condens creëren. Ervaren saunagangers zullen graag gebruik maken van professionele opgietingen met geuroliën. De houtgestookte barrelsauna kachel zal er ongeveer 40 minuten over doen om hem op te warmen.

Er wordt enkel gewerkt met kwalitatief Europees duurzaam hout dat stuk voor stuk met zorg wordt geselecteerd voor de productie van onze premium barrelsauna’s. Jaro & Jolie is een Belgisch premium merk met eigen productiefaciliteiten in België en in Nederland. Het assortiment van Jaro & Jolie is gebaseerd op de natuur. Al onze barrelsauna’s kunnen gerecycled worden zonder dat er chemisch afval achterblijft.

Kleine barrelsauna is 220 cm lang en heeft een doorsnede van 205 cm.

Glas afwerking en andere opties Jaro & Jolie barrelsauna's

GGeen panoramisch glaseen panoramisch glas

Zonder panoramisch glas wordt de achterkant van de barrel dichtgemaakt met, de door jou gekozen, houtsoort. Zo kun je volledig genieten van maximale privacy.

HHalf panoramisch glasalf panoramisch glas

Heb je een mooi uitzicht? Geniet dan optimaal van het zicht met half panoramisch glas wanneer je gebruik maakt van de barrelsauna. Op deze manier zit de kachel zelf achter het hout en zit enkel de kachelpijp in het zicht van het raam. 

Volledig panoramisch glasVolledig panoramisch glas

Liever een zeer open gevoel? Geniet optimaal van jouw uitzicht met volledig panoramisch glas wanneer je gebruik maakt van de barrelsauna. Dit is de populairste keuze.

Vensters aan de voorzijde 
Standaard zijn er aan de voorkant geen vensters voorzien. Wens je toch een ruimer gevoel, dan kan je kiezen voor de optie met twee vensters aan de voorzijde.

Elzen vloer in de barrelsauna
De elzen vloer is zeker een aanrader voor jouw barrelsauna. Deze zorgt niet enkel voor stabiliteit, maar deze houtsoort blijft ook relatief koel waardoor het aangenaam is om op te lopen of liggen.

Lichtje in de barrelsauna
De optie “lichtje Cosy” geeft een extra dimensie aan je barrelsauna. Het lampje wordt rechts bovenaan geplaatst en kan aan- en uitgeschakeld worden met een drukknop.

Ergonomische ruggensteun
De rugsteunen bieden optimale ondersteuning en zorgen voor extra comfort. Deze worden telkens per set van twee geleverd.

Led verlichting onder de banken
De optie “lichtje Cosy” geeft een extra dimensie aan je barrelsauna. Het lampje wordt rechts bovenaan geplaatst en kan aan- en uitgeschakeld worden met een drukknop.

De garantie op deze barrelsauna is maar liefst 5 jaar. Ook op waterdichtheid. De techniekers van Jaro & Jolie komen dan ter plaatsen bij eventuele problemen. Wil jij ook zo'n prachtige barrelsauna in de tuin? Bestel hem dan snel óf vraag een offerte aan.