buiten jacuzzi j-435 5 persoons jacuzzi jacuzzi j-435 voor 5 personen j-435 buiten jacuzzi in de winter
buiten jacuzzi j-435 5 persoons jacuzzi jacuzzi j-435 voor 5 personen j-435 buiten jacuzzi in de winter
Jacuzzi® J-435
5 persoons jacuzzi van Jacuzzi®. Jacuzzi staat voor Amerikaanse TOP kwaliteit & garantie. Deze 5 persoons buiten jacuzzi is prachtig afgewerkt!
ÔéČ┬á24.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Buiten jacuzzi met heerlijke massages

Buiten jacuzzi uitkiezen? Overweeg dan de Jacuzzi® J-435 eens. Deze buiten jacuzzi voldoet aan alle eisen van een jong gezin of een stel wat graag wat meer ruimte heeft. De gebroeders Jacuzzi brachten een revolutie teweeg in de pompindustrie door een pomp voor boomgaarden te ontwikkelen, waarmee ze in 1930 een gouden medaille kregen. Vele uitvindingen later reageerde Candido Jacuzzi op de behoefte van zijn zoon aan pijnverlichting. Zijn zoon had namelijk reumatoïde artritis en moest enkele keren per week naar het ziekenhuis, naar een massagebad om de pijn draaglijk te houden. Om dit te vergemakkelijken creëerde Candido Jacuzzi de J-300 ™ hydromassagepomp. Deze voorsprong op het gebied van Hydro massage techniek heeft het merk Jacuzzi® altijd behouden.

De J-435 buiten jacuzzi is nú in onze showroom te bekijken en heeft ook een full body massage lounger. Een heerlijke deep tissue massage jets voor de rug. De 2 pompen van elk 2 pk sturen totaal 47 PowerPro jets aan. Exclusief voor de 400 collectie buiten jacuzzi's zijn de PowerPro® RX- en PX-jets. Deze jets bieden een gerichte massage voor de handen en polsen. Ideale ontspanning en wellness ervaring voor na een lange dag op het werk. De voetmassage voor de lounge plaats en twee van de zitposities is ook subliem te noemen.
 

5 persoons jacuzzi met vele extra's

Deze zeer uitgebreide 5 persoons jacuzzi is echt een plaatje in uw tuin. De compacte 5 persoons jacuzzi is 213 cm x 213 cm x 91/109 cm. De hoge kwaliteit sfeerverlichting in de vorm van de brede WaterColour waterval, Multicolour LED lamp en prachtige design hoekverlichting aan de buitenkant. Deze Jacuzzi® buiten heeft ook een status indicator. Wanneer de 5 persoons jacuzzi onderhoud nodig heeft, of per ongeluk toch een storing geeft, dan geeft deze LED een andere kleur. 

J-435 jacuzziSpecificaties 5 persoons jacuzzi J-435:
 • 1 loungepositie, 4 zitposities
 • Afmeting 213 cm x 213 cm x 91 cm - 109 cm
 • Gewicht 373 kg
 • Besturing ProTouch met WiFi besturing
 • 2,7 kW verwarmingselement
 • 49 RVS PowerPro jets
 • 2 stuks 2 pK jetpompen
 • Circulatiepomp
 • Verlichting in de Jacuzzi® hoofdsteunen
 • Ingebouwde ozonater en UV lamp
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic
 • Buitenkant jacuzzi: Composiet hout
 • Inclusief cover en trapje
Ook heeft deze 5 persoons jacuzzi de beste waterbehandeling met de nieuwste Clearray pro3tect technologie. Deze technologie voorziet de jacuzzi van een UV-C lamp en een onzonator met een lage output. UV wordt al jaren toegepast in de professionele zwembad sector. Het water in uw 5 persoons jacuzzi buiten zal verbluffend hygiënisch en helder zijn!

De rug van de 5 persoons jacuzzi is zelfs 109 cm zodat je nog lekkerder uit de wind zal zitten. De in hoogte verstelbare nekkussens zijn ook zeker uniek te noemen. Voor ieder zijn eigen optimale wellness beleving!

De 400 serie van Jacuzzi® heeft standaard het ProToch bedieningspaneel, opvallend hoog rugontwerp, ProLite ™ chromotherapie onder water verlichting en 5-Stage filtratie voor een optimale wellness ervaring. Deze ultieme filtratie kan worden ingesteld om de beste, veiligste en zuiverste waterbeleving te ervaren.

De prachtige horizontale ombouw panelen zijn leverbaar in 3 kleuren:
Brushed Gray, Modern Hardwood, Smokey Ebony
Ombouw kleuren 5 persoons jacuzzi

De volgende kuip kleuren zijn mogelijk:
Kuip kleuren wellness jacuzzi
Tot slot is deze 5 persoons jacuzzi voor buiten erg goed geïsoleerd met extra smartseal isolatie. Deze isolatie wordt aanbevolen voor koudere klimaten en zorgt ook voor extra demping van het geluid.

Deze J-435, 5 persoons jacuzzi is nú te bekijken en droog uit te proberen in onze showroom.