Buitendouche Jacuzzi douche trendy Italiaanse buitendouche
Buitendouche Jacuzzi douche trendy Italiaanse buitendouche
Italiaans design buitendouche
Jacuzzi douche van het TOP Italiaanse merk Arkema design. Deze Funny Yin is een mooie buitendouche. Schoon de spa in = minder wateronderhoud!
€ 429,00
€ 365,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Buitendouche Italiaans design

Buitendouche made in ItalyWilt u een buitendouche kopen van echt Italiaans design? Deze traditionele buitendouche heeft een mengkraan en een voetenkraan. Buitendouche kopen die in uw tuindesign past? Dat kan nú met deze Arkema design douches. Keuze uit 7 verschillende trendy kleuren. Het HD-polyethyleen is bestand tegen UV-stralen en zout zodat deze buitendouche ook gebruikt kan worden wanneer u bij de kust woont. 
 

Jacuzzi douche met altijd warm water

Jacuzzi douche? Heeft u een echte Jacuzzi®? Jacuzzi® heeft ook veel Italiaanse design invloeden. Deze douche zal dan ook perfect matchen. Deze Funny Yin buitendouche is een prachtige jacuzzi douche gemaakt van Polyethyleen met HD chroom delen. Het HD-polyethyleen is zeer goed bestand tegen UV-stralen. Buiten douchen is heerlijk? Bijvoorbeeld in de zomer om even af te koelen, of om uzelf even af te spoelen voordat u in de buitenspa gaat. 

Aansluiting buiten douchenBuiten douchen met de Funny kan altijd met koud en warm water doordat deze jacuzzi douche aangesloten wordt op de koud- en warm waterleiding. De Funny Yin douche van Arkema Design is een echt 'Made in Italy' product
  • 2 x 1/2 inch aansluiting voor waterleiding
  • Mengkraan voor koud en warm water
  • Voetenkraantje
  • Afmeting 17,5 cm x 19 cm x 232 cm
Kies nú deze prachtige trendy Arkema design jacuzzi douche!