Buitendouche bij spa

Jacuzzi douche voor in de tuin. Trendy buitendouche in antraciet, groen, blauw, roze en paars. Kies deze Formidra buitendouche voor een betere waterkwaliteit van uw jacuzzi!

€ 199,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Buitendouche in trendy kleuren

Buitendouche van Formidra is genieten van een lekkere warme douche in de eigen achtertuin. Deze trendy buitendouche is uitgevoerd in 5 gave kleur varianten en heeft in totaal een tank van 25 liter water. De douche is gemaakt van het stevige HD polyethyleen wat ook zeer makkelijk schoon te maken is. Even douchen voor het betreden van de jacuzzi scheelt veel chloor gebruik. Mooi helder en fris water door even te douchen voor het genieten in de jaucuzzi.

Jacuzzi douche met een mengkraan en voetenkraantje

De opwarming van het water in de jacuzzi douche gebeurd door de zon. De solar tank houdt de warmte vast, zodat je op ieder gewenst moment kan gebruiken maken van deze trendy jacuzzi douche. De jacuzzi douche van Formidra is voorzien van een mengkraan om koud water en het opgewarmde water te mengen naar een lekkere temperatuur. Deze douche is met zijn design een pareltje in uw tuin en makkelijk aan te sluiten op de tuinslang. Ook zitten er bevestigingsmaterialen geleverd bij de jacuzzi douche bij om de poot te kunnen bevestigen op een tegel in de buurt van de jacuzzi. Let op dat u vanaf 3 graden buitentemperatuur de douche winterklaar maakt. De jacuzzi douche dient dan middels de aftap plug leeggemaakt te worden, de douchekop en mengkraan dient u ook eraf te draaien en vorstvrij te bewaren.


Op deze jacuzzi douche zit 2 jaar garantie