uv lamp jacuzzi lamp voor jacuzzi uv lamp st nederland
uv lamp jacuzzi lamp voor jacuzzi uv lamp st nederland
Clearray UV-C Jacuzzi®
Lamp voor Jacuzzi® moet elk jaar worden vervangen door erkend Jacuzzi® onderhoudsbedrijf. UV lamp Jacuzzi ® water word puur gezuiverd zoals drinkwater.

Standaard levertijd

1 dag

€ 149,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Lamp voor Jacuzzi


De UV-lamp voor een Jacuzzi moet elk jaar worden vervangen door een erkend Jacuzzi® onderhoudsbedrijf.  Bij de vervanging van lamp voor Jacuzzi dient u de interne quartz tube (442231450) te controleren op eventueel aanwezige aanslag. Uv lamp Jacuzzi is een geavanceerde, geurloze keuze voor helder water. Uv lamp Jacuzzi maakt gebruik van op de natuur geïnspireerde ultraviolet licht om ziekteverwekkers in het water te kunnen neutraliseren zodat ze zich niet kunnen voortplanten. 

UV lamp Jacuzzi

De quartz tube zoals op de foto te zien is dient minimaal elke 3 jaar vervangen te worden. Dit kan alleen uitgevoerd worden door een erkend Jacuzzi® onderhoudsbedrijf. Lamp voor Jacuzzi werkt met traditioneel chloor of broom als desinfectiemiddel. Het water word zo puur gezuiverd dat deze hetzelfde word gefilterd als bijvoorbeeld drinkwater.

Er zijn veel mensen die deze lamp zelf verwisselen, maar helaas kunnen wij daar geen verantwoordelijkheid voor nemen of garantie op bieden.