Composiet hottub Kirami Cozy

Onderhoudsvrije hottub uitkiezen? Bekijk deze composiet hottub met kunststof binnenkuip. Prachtige afwerking én zeer onderhoudsvriendelijk!

Standaard levertijd

7 weken

€ 3.385,00
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Composiet hottub Kirami Cozy

Composiet hottub geeft vele voordelen. Dit is een stijlvolle composiet hottub met een prachtige natural look. Een echt pareltje in uw tuin! De Finse Profiline composiet afwerking is voorzien van een UV block. Een composiet hottub is zeer trendy en populair geworden door het onderhoudsvrije composiet.

Deze composiet hottub heeft een dikke en degelijke LDPE kunststof binnenkuip met een perfecte lichtschuine zit. De composiet hottub heeft 1450 Liter waterinhoud en 5/6 zitplaatsen met voldoende beenruimte. 

De Kirami buitenkachels staan al 15 jaar bekend als de meest krachtige hottubkachels met een hoog NETTO rendement (tussen bruto en netto is ca 35% verschil). Standaard is deze Kirami Cozy hottub uitgerust met een zilveren buitenkachel Macu 40 kW bruto met 2m RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm hoed, hitteschild en een ABS Kunststof afdekking. Ook kan worden gekozen voor de veel krachtigere zwarte Cube kachel van 48 kW. Het verschil is de stooktijd en in de grotere Cubekachel past meer hout in. De speciale coating zorgt ervoor dat de kachels vele jaren buiten kunnen staan onder alle weersomstandigheden. Het aansluiten van de kachel is zeer eenvoudig.

composiet hottubDe bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand. De bovenste rand van de composiet hottub is afgewerkt met een Hygiënische en comfortabele slijtvaste zwarte rubberen toprand. De toprand is veel comfortabeler voor hoofd en nek, dan een houten rand.

Onderhoudsvrije hottub voor het drukke gezin

Een onderhoudsvrije hottub, dat wilt natuurlijk iedereen! De composiet buitenkant van deze hottub hoeft alleen zo nu en dan afgewassen te worden, net als de binnenkant van de kunststof hottub. Gebruiksgemak, hygiëne en een snelle opwarming is tegenwoordig het belangrijkste voor het moderne drukke gezin.

De Kirami houtgestookte kunststof hottubs staan voor heerlijk ontspannen zonder zorgen. Omdat de binnenkant van de hottub van kunststof is is het water ook te behandelen met pH en chloor. Hierdoor kan het water langer in de hottub blijven staan dan bij een houten hottub. Dat scheelt water verversen en schoonmaken!

Met 15 jaar ervaring zijn de Kirami hottubs de meest populaire en gebruiksvriendelijke kunststof hottubs van Europa! Nieuw vanaf 2018 is de ingebouwde 12V LED verlichting wat mogelijk is in deze onderhoudsvrije hottub. 

De Kirami Cozy hottubs zijn lichtgewicht, max. 200kg compleet, Ø170 cm en plug&play te plaatsen en te installeren op een vlakke ondergrond, u hoeft dus geen rekening te houden met de afvoer. Download hier alvast de handleiding van deze hottub.


Deze hottub wordt gratis bij u thuis geleverd en u kunt deze gemakkelijk zelf installeren. Een Kirami hottub gaat u vast heel veel gebruiken!

Deze hottub heeft 2 jaar garantie. Kies nú voor deze onderhoudsvrije hottub van Kirami en u heeft gegarandeerd jarenlang plezier! Deze hottub is nú ook te bekijken in onze showtuin!