Cover hoes deLuxe

Cover hoes deLuxe is de simpele beschermhoes voor uw spa cover. Deze hoes beschermt de spa cover tegen weersinvloeden en zorgt er zo voor dat uw cover langer mooi blijft.

€ 91,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Cover hoes deLuxe

Cover hoes deLuxe is de simpele beschermhoes voor uw spa cover. Deze hoes beschermt de spa cover tegen weersinvloeden en zorgt er zo voor dat uw cover langer mooi blijft. De cover hoes deLuxe is vervaardigd van lichtgewicht ripstop polyester, ademend, waterbestendig en reduceert condensvorming. Cover hoes deLuxe is voorzien van een rijgkoord en wordt geleverd inclusief opbergtas.

 

Spa cover cap

Spa cover cap is er in diverse afmetingen. Zorg ervoor dat u voldoende ventilatie creëert zodat de spa cover cap kan ademen. Leg de spa cover cap niet plat op de spa cover, maar zorg voor afstand tussen de cover hoes deLuxe en de spa cover.

Creëer ook altijd een hoogste punt, met bijvoorbeeld een bal of een emmer. Zo kan het water van de spa cover cap af kan glijden en kunnen er geen waterzakken ontstaan. Haal geregeld de cover hoes deLuxe van uw spa cover zodat deze weer goed door kan luchten.

Zie hieronder de diverse afmetingen van de cover hoes deLuxe.
De radius van deze hoezen is 10 cm en de kleur is donker grijs (charcoal).

200 x 200 x 25 cm

210 x 210 x 25 cm

215 x 215 x 25 cm

220 x 220 x 25 cm

225 x 225 x 25 cm

230 x 230 x 25 cm

235 x 235 x 25 cm

240 x 240 x 25 cm

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
Iedereen veel sterkte gewenst in deze tijden.

Team Hottub & Spa