dode zee kit zacht spa water
dode zee kit zacht spa water
Dode zee kit
Dode zee kit voor wellness gevoel. Zacht spa water, gebruiksvriendelijk en hygiënisch. Minder kans op corrosie in spa met de Aquafinesse formule.

Standaard levertijd

1 dag

€ 149,00
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
 

Zacht spa water voor de gevoelige huid

Heeft u last van een gevoelige huid, eczeem of Psoriasis? Kunt u niet zo goed tegen de sterke geur van chloor? Dan raden wij aan om deze dode zee kit een keer te gebruiken! Zeer zacht voor de huid door de therapeutische werking van dode zeezout. Door de toevoeging van Aquafinesse aan de dode zee kit blijft uw water ook nog (afhankelijk van de grote van uw spa) 3-6 maanden hygiënisch en helder. Dus zacht spa water is niet het enige voordeel. En dan hebben we het nog geen eens over de voordelen qua gebruiksgemak van deze dode zee kit!

Dode zee kit zeer compleet geleverd

Behalve een met water gevulde (vers water) spa heeft u verder niets nodig. De inhoud van de dode zee kit is namelijk als volgt: 1 zak met 6 kg Dead Sea Salt (eenmalig gelijk in een emmer opgelost toevoegen), 2x 1 liter flessen Aquafinesse incl maatbeker (wekelijks toevoegen zie achterkant fles) en 1 potje chloorgranulaat incl maatlepel (wekelijks opgelost in water toevoegen en standaard na gebruik). Nu kunt u gaan genieten van zacht spa water en de daarbij horende heilzame werking. U hoeft dus niet meer tussendoor met teststrips te meten of producten te wegen voor hygiënisch én zacht spa water! Wel is het voor uw spa het beste wanneer de granulaat én het dode zee zout eerst wordt opgelost alvorens deze toe te voegen.

Corrosie in spa?

Is het gebruik van deze dode zee kit voor zacht spa water slecht voor uw spa en geeft dit een grote kans op corrosie in spa? Zout water is op zich corrosief, dus corrosie in spa is op zich geen gekke gedacht. Maar het risico op corrosie in spa is laag, omdat de dode zee kit een laag zoutgehalte heeft en alle spaonderdelen zich onder water bevinden! Tevens gaat de formule van AquaFinesse corrosie in spa tegen. Wij raden wel aan om deze dode zee kit niet een heel jaar, maar bijvoorbeeld alleen voor de wintermaanden te gebruiken. Bij omschakeling naar een andere vorm van desinfectie dient u de spa goed uit te spoelen met kraanwater en zeker wanneer u deze voor langere tijd leeg laat om corrosie in spa tegen te gaan. Ps: Zacht spa water Aquafinesse kit is ook een perfect cadeau voor de feestdagen!