Dompelpomp
Dompelpomp van Intex

Dompelpomp is ideaal voor de schoonmaak van de jacuzzi. Deze dompelpomp heeft een slang van 5 meter zodat je die naar een afvoer kan leggen.

€ 47,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Dompelpomp van Intex

Dompelpomp van Intex is nieuw vanaf seizoen 2018. Deze dompelpomp is ontworpen om op gelijke en instabiele oppervlaktes te plaatsen en water te verwijderen. Deze Intex dompelpomp is ideaal om een Intex zwembad tot 122 cm diep mee leeg te pompen. De nieuwe dompelpomp pompt tot 3595 liter per uur. Indien nodig kan de dompelpomp ook worden toegepast om het opzetzwembad, spabad of jacuzzi etc. leeg te pompen voor de winterperiode of in het algemeen als (mobiele) dompelpompte gebruiken. Enkel te gebruiken bij schoon water.  
 

Deze dompelpomp verwijdert het water tot 1,27 cm van de bodem. Blijf erbij zodat je de stekker uit het stopcontact kan halen zodat de dompelpomp niet droogloopt.
 

Zwembad leegpompen was nog nooit zo makkelijk.

Zwembad leegpompen was nog nooit zo makkelijk. Ook via een eventueel aanwezige aftapplug aan de onderkant van het zwembad bleef er altijd een 15 water staan in het zwembad. Nú kan je heel makkelijk het zwembad leegpompen met de Intex dompelpomp. Hij wordt standaard geleverd inclusief een 5 meter lange Intex slang. Is deze te kort dan kan je optioneel een verbindingsstuk en extra slang bij bestellen (zie onderaan aanbevolen producten). 

Technische specificaties dompelpomp:
-Maximale waterhoogte 122 cm
-Maximale opvoerhoogte 2,5 meter
-IPX8 waterdichte behuizing
-Inclusief 5 meter Intex slang van 32 mm. 
-Inclusief adapter voor koppeling van de dompelpomp op de tuinslang
-10 meter lengte stroomkabel tot de stekker 220 V

Deze dompelpomp kan het zwembad leegpompen tot 1,27 cm van de bodem. Het laatste beetje water kan het beste met een dweil worden opgedaan. De dompelpomp heeft 1 jaar garantie via Intex service Roosendaal.

Alleen te gebruiken door volwassenen en lees uiteraard voor gebruik goed de bijgesloten gebruiksaanwijzing!