Dompelpomp
Dompelpomp van Intex
Dompelpomp is ideaal voor de schoonmaak van de jacuzzi. Deze dompelpomp heeft een slang van 5 meter zodat je die naar een afvoer kan leggen.

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 64,95
Prijs per stuk

Voorraad : 52

Aantal: 
Bestellen
 

Jacuzzi leeg laten lopen?

Wilt u de jacuzzi leeg laten lopen? Bekijk dan deze Intex dompelpomp eens. Deze dompelpomp is ontworpen om op gelijke en instabiele oppervlaktes te plaatsen en water te verwijderen. Deze Intex dompelpomp is ideaal om een jacuzzi mee leeg te pompen. De nieuwe dompelpomp pompt tot 3595 liter per uur. Indien nodig kan de dompelpomp ook worden toegepast om een opzetzwembad of zwemspa leeg te pompen voor de winterperiode of in het algemeen als (mobiele) dompelpomp te gebruiken. Deze dompelpomp is enkel te gebruiken bij schoon water. Deze dompelpomp verwijdert het water tot 1,27 cm van de bodem. Blijf erbij zodat je de stekker uit het stopcontact kan halen zodat de dompelpomp niet droogloopt.

 

Jacuzzi leegpompen was nog nooit zo makkelijk.

Een jacuzzi leegpompen was nog nooit zo makkelijk. Ook via een eventueel aanwezige aftapplug aan de onderkant van uw jacuzzi bleef er altijd een 15 cm water staan in het zwembad. Nú kan je heel makkelijk de jacuzzi leegpompen met de Intex dompelpomp. Hij wordt standaard geleverd inclusief een 5 meter lange Intex slang. Is deze te kort dan kan je optioneel een verbindingsstuk en extra slang bij bestellen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Technische specificaties dompelpomp:
-Maximale waterhoogte 122 cm
-Maximale opvoerhoogte 2,5 meter
-IPX8 waterdichte behuizing
-Inclusief 5 meter Intex slang van 32 mm. 
-Inclusief adapter voor koppeling van de dompelpomp op de tuinslang
-10 meter lengte stroomkabel tot de stekker 220 V

Deze dompelpomp kan de jacuzzi leegpompen tot 1,27 cm van de bodem. Het laatste beetje water kan het beste met een dweil worden opgedaan. De dompelpomp om de jacuzzi leeg te laten lopen heeft 1 jaar garantie via Intex service Roosendaal.

Alleen te gebruiken door volwassenen en lees uiteraard voor gebruik goed de bijgesloten gebruiksaanwijzing!