Top
Dreammaker spa's

Dream Maker Spas is een top Amerikaanse spa

Dream maker spas NederlandDream Maker spas zijn sinds het stoppen van Wellness en Whirlpools Outlet in Den Bosch helaas niet meer in Nederland verkrijgbaar. Samen met een importeur gaat Hottub & Spa het prachtige Amerikaanse merk Dream Maker Spas weer terug op de Nederlandse markt brengen. De hele herkenbare roto molded vormen van de Dream Maker Spas zijn een plaatje voor elke tuin. De roto molded kuip van de spa (kunststof ipv acryl) en de kunststof constructie zorgen ervoor dat de spa niet gaat rotten, barsten, schillen of roesten. Hierdoor gaat een Dream Maker Spas veel langer mee dan andere spa merken. Verder zijn de dreammaker spas optimaal geïsoleerd en zijn ze super vorm gegeven met diverse kleurcombinaties. Zo is een Dream Maker Spas een plaatje voor elke tuin!

Dreammaker Spa Nederland komt terug

Dreammaker Spa Nederland komt vanaf 2018 weer terug. Hottub & Spa zal enkele modellen gaan voeren. Ook alle accessoires en onderdelen komen dan langzaam weer beschikbaar voor de huidige Dreammaker Spa Nederland bezitters. Hou onze webshop in de gaten voor de herlancering en wij zullen uiteraard met een aantal mooie acties gaan komen om Dreammaker Spa Nederland terug op de kaart te zetten.
Dreammaker Fantasy
Dreammaker Fantasy
Kleine 2 persoons spa Fantasy is een betaalbare Amerikaanse jacuzzi. De Dreammaker Fantasy heeft een Syncrylic kuip en twee zitplaatsen gezellig naast elkaar.
 3.995,00
Dreammaker Stonehenge EZL
Dreammaker Stonehenge EZL
Jacuzzi in de tuin zorgt voor heerlijke wellness ervaring. Dreammaker EZL is een goedkope jacuzzi, maar toch een Amerikaanse kwaliteit én top garantie!
 3.995,00
Dreammaker Stonehenge Odyssey
Dreammaker Stonehenge Odyssey
Dreammaker Stonehenge jacuzzi's staan voor Amerikaanse kwaliteit, maar betaalbaar. Deze Amerikaanse spa is prachtig afgewerkt en geeft een heerlijke massage!
 4.495,00
Dreammaker Crossover 730L
Dreammaker Crossover 730L
Dream Maker Crossover Collecection is een betaalbare Amerikaanse buitenspa. De Dream Maker Crossover heeft een kuip van Syncrylic. Dit lijkt op acryl, maar is zo duurzaam als polyethyleen!
 4.995,00
Dreammaker Crossover 730S
Dreammaker Crossover 730S
Goedkope 7 persoons spa uit Crossover Collecection van Dreammaker. De 730S is een betaalbare Amerikaanse Dreammaker jacuzzi.
5.995,00
 4.995,00
Dreammaker Cabana Suite 3500
Dreammaker Cabana Suite 3500
Dream Maker Cabana Suite is de meest luxe Dream maker jacuzzi. De jacuzzi overkapping parasol zorgt voor verkoeling hoog zomer en droog zitten in de winter!
 6.495,00
Ovaal filter Dreammaker
Ovaal filter Dreammaker
Dreammaker filter roto oval. Een ovaal filter voor de dreammaker spa. Bestel nú de #PDM30 -2014 gemakkelijk online.
 49,50