Leisure Time Filter clean
Leisure Time Filter clean

Spa filter vies? Kies filter clean schoonmaakmiddel om uw filter elke 2 tot 4 weken grondig te reinigen. Leisure Time filter clean.

Standaard levertijd

1 dag

€ 14,95
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

Filter Clean van Leisure Time

Filter Clean van Leisure Time is een vloeibare filterreiniger voor een diepe reiniging van uw filters. Jacuzzi cartridge filters zijn gemaakt van een microvlies. Dit microvlies bestaat uit miljoenen kleine vezeltjes die de kleinste vuildeeltjes uit het water halen en tegenhouden. Omdat er zich in het water ook vetten en oliën bevinden, klonteren deze kleine vezeltjes samen. Eenvoudig wekelijks spoelen van het filter kan deze oliën en vetten niet verwijderen. In deze vuilafzettingen op het filtervlies kunnen vervolgens bacteriën zich ophopen en vermenigvuldigen. Hierdoor kan het spa filter een risicofactor worden voor uw spa water.

De Filter Clean filterreiniger lost de vetten, zeep en oliën op reinigt daardoor de kleine vezeltjes van het filtervlies. Vervolgens kan het filter weer optimaal functioneren en effectief het water zuiveren. Om deze reden, is een professionele schoonmaak van het filter met Leisure time filter clean elke 2 tot 4 weken noodzakelijk. Ook de levensduur van het filter wordt verlengd door het reinigen met een filterreiniger. U moet het filter echter altijd na maximaal één jaar vervangen.

Spa filter vies?

Is uw spa filter vies? Kies dan filter clean. Is uw spa filter vies dan gebruikt u de filter clean als volgt:
  1. Neem de filter uit de spa
  2. Vul een emmer met een inhoud van ca 30 l met schoon water, giet daarin 150 ml filter clean en meng het met water.
  3. Plaats de spa filter in de emmer en dompel deze volledig onder
  4. Laat de filter tenminste 3 uur in de vloeistof weken, een volle nacht is nog beter.
  5. Haal de filter uit de vloeistof en spoel het filter af met een krachtige straal. 
  6. Plaats de filter terug in uw jacuzzi.
Lees de instructie op de fles zorgvuldig voor het gebruik!

Voordelen van filter clean:
Het filter een nachtje te laten weken garandeert de volledige verwijdering van alle verontreinigingen. Ook de verontreinigingen die zich diep in het filter hebben vastgezet en door spoelen niet kunnen worden verwijderd (oliën, vetten, etc.). Inhoud flesje 473 ml.

Gewoon te gebruiken in combinatie met:
- Chloor ontsmettingsmiddelen
- Broom ontsmettingsmiddelen
- Minerale ontsmettingsmiddelen