Filter Clean
Spaline Filter clean
Spa filter vies? Kies filter clean schoonmaakmiddel om uw filter elke 2 tot 4 weken grondig te reinigen. Spaline filter clean

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 16,00
Prijs per stuk

Voorraad : 11

Aantal: 
Bestellen
 

Filter Clean van SpaLine

Filter CleanĀvan Spaline is een spray filterreiniger voor een diepe reiniging van uw filters. Jacuzzi cartridge filters zijn gemaakt van een microvlies. Dit microvlies bestaat uit miljoenen kleine vezeltjes die de kleinste vuildeeltjes uit het water halen en tegenhouden. Omdat er zich in het water ook vetten en oliën bevinden, klonteren deze kleine vezeltjes samen. Eenvoudig wekelijks spoelen van het filter kan deze oliën en vetten niet verwijderen. In deze vuilafzettingen op het filtervlies kunnen vervolgens bacteriën zich ophopen en vermenigvuldigen. Hierdoor kan het spa filter een risicofactor worden voor uw spa water.

De Filter Clean filterreiniger lost de vetten, zeep en oliën op reinigt daardoor de kleine vezeltjes van het filtervlies. Vervolgens kan het filter weer optimaal functioneren en effectief het water zuiveren. Om deze reden, is een professionele schoonmaak van het filter met filter clean elke 2 tot 4 weken noodzakelijk. Ook de levensduur van het filter wordt verlengd door het reinigen met een filterreiniger. U moet het filter echter altijd na maximaal één jaar vervangen.
 

Spa filter vies?

Is uw spa filter vies? Kies dan filter clean. Is uw spa filter vies dan gebruikt u de filter clean als volgt:
  1. Neem de filter uit de spa
  2. Spuit de filter in met filterclean 
  3. Laat dit 3 tot 6 minuten weken
  4.  Spoel daarna het filter af met een krachtige straal. 
  5. Plaats de filter terug in uw jacuzzi.

Lees de instructie op de fles zorgvuldig voor het gebruik!

Gewoon te gebruiken in combinatie met:
- Chloor ontsmettingsmiddelen
- Broom ontsmettingsmiddelen
- Minerale ontsmettingsmiddelen