spa filter filter voor jacuzzi Darlly SC772
spa filter filter voor jacuzzi Darlly SC772
Filter spa Darlly SC772
Filter voor Jacuzzi zodat uw water helder en schoon blijft en langer helder. Een spa filter zorgt er voor dat alle zwevende deeltjes worden gefilterd.
€ 39,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Spa filter voor helder water

Hoe kan ik zorgen dat mijn spa, bubbelbad of jacuzzi helder en veilig water bevat? Het is van essentieel belang om de juiste spa filter te hebben. Bacteriën vinden de hoge temperatuur in uw spa erg aangenaam en hechten zich daardoor sneller aan de filter. Het water in uw spa wordt aangezogen door de pomp die in de spa zit. Deze filter voor Jacuzzi houdt alle viezigheid tegen die mee zijn gezogen naar de pomp. Zowel kleine deeltjes als grof vuil worden door de spa filter opgevangen. 
Om het water in uw jacuzzi optimaal schoon te houden adviseren wij om de spa filter elke 2 weken heel goed door te spoelen met een krachtige waterstraal. Wij adviseren om elk jaar de filter voor Jacuzzi te vervangen. 

Filter voor Jacuzzi

De spa filter van Darlly (SC772) heeft een zeer hoge kwaliteit, en is gemaakt van Reemay filterdoek. De filters met een Reemay filterdoek hebben een hoge dichtheid wat zorgt voor een optimale filtratie. De Darlly filters met filterdoek van Reemay staan bekend om de kwaliteit en stevigheid.
Om ervoor te zorgen dat al het vuil goed opgenomen wordt door de filter voor Jacuzzi is het belangrijk dat u een kwalitatief goede filter in uw spa of jacuzzi heeft. Er zijn 2 belangrijke kenmerken waar u op moet letten bij het kopen van een nieuwe spa filter. De diameter en de lengte in centimeters. Het kan voorkomen dat er meerdere filters overeen komen, dan kunt u de boven en onderkant bekijken.

Wanneer u uw filter voor Jacuzzi wil reinigen kunt u beter geen hogedrukreiniger gebruiken, hiermee beschadigd u uw filter voor Jacuzzi. Door de hoge druk wordt de filterdichtheid groter waardoor de filtercapaciteit afneemt en dat heeft als gevolg dat uw water minder goed gezuiverd wordt en dus troebel blijft. Wanneer u uw filter voor Jacuzzi wil reinigen kunt u het beste de Leisure Time Filter clean gebruiken. 
Filter Clean van Leisure Time is een vloeibare filterreiniger voor een diepe reiniging van uw spa filter.


De maten van de spa filter zijn:


Lengte in centimeters            19.00
Diameter in centimeters    18.30
Type bovenkant    Gesloten, met handvat
Type onderkant    5 cm breed fijn schroefdraad

*Let op! Handvatten en aansluitingen worden niet meegerekend met de lengte van de filter voor Jacuzzi.