Filter voor hottub
Filter voor Woodlux hottub
Filterpomp speciaal gemaakt voor fiberglass hottubs. Deze Woodlux filter voor hottub is gemakkelijk aan de binnenzijde te bevestigen dus geen onhandige beugels!

Standaard levertijd

1 dag

€ 69,95
Prijs per stuk

Voorraad : 11

Aantal: 
Bestellen
 

Filter voor hottub met skimmer

Filter voor hottub met fiberglass kuip. Middels onze speciale zuignappen is deze filter voor hottub makkelijk te bevestigen aan de binnenzijde van de hottub. Hierdoor hangt er ook geen onhandige beugel over de hottub rand. Deze inhang filterpomp filtert 1700 liter per uur en is daarmee meer dan geschikt voor grote hottubs tot 240 cm doorsnede. De filterpomp hoeft ook maar een 4 uur per dag te draaien om een mooi helder resultaat te krijgen. 

Heeft u een hottub van 100% hout of met een kunststof kuip? Dan kunnen wij een goede werking helaas nog niet garanderen. 

Verbruik van de pomp is 20W. De filter voor hottub wordt geleverd inclusief zuignapjes en inclusief 12V adapter.

 

Elektrische skimmer en pomp in één

Ideaal is dat de inhang filterpomp ook direct een skimmer is. Ideaal ook om als extra te gebruiken naast een gewone filterpomp. De skimmer pakt direct namelijk het oppervlakte vuil op hierdoor heb je ook wat extra filtercapaciteit. Dat kan bij warme dagen en intensiever gebruik natuurlijk geen kwaad. Een goede skimmer scheelt ook veel stofzuigen. Deze inhang filter wordt geleverd inclusief filter.