Goedkope hottub Chill Chill Kirami in de tuin Hottub aanbieding Kirami Chill Lage bank in goedkope hottub
Goedkope hottub Chill Chill Kirami in de tuin Hottub aanbieding Kirami Chill Lage bank in goedkope hottub
Kirami Chill goedkope hottub
Hottub aanbieding met de Kirami Chill. Goedkope hottub met een grijze kunststof binnenkuip en een prachtige Fins sparrenhout buitenkant.
€ 2.395,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Goedkope hottub Kirami Chill

De Kirami Chill model 2021 is een nieuwe unieke goedkope hottub. Deze Kirami Chill is gemaakt met een mooie stained spruce black (sparrenhout) buitenkant en een grijze binnenkuip. De Kirami Chill is 80 cm hoog, maar toch zit je lekker diep in de hottub door de 7 cm hoge bankjes. Door deze ideale hoogte van 80 cm, kan deze goedkope hottub, op zijn kant, bijna door elke tuinpoort. 

Goedkope hottub in tuinDe goedkope hottub Chill wordt geleverd inclusief een 30kW Micu kachel. Deze zal er een 2,5 tot 3 uur over doen om de hottub lekker warm te krijgen. Verder wordt de hottub geleverd met 1,5 meter schoorsteen en schoorsteenhoed. 

U bent niet afhankelijk van het Nederlandse weer. Juist in de regen of sneeuw is het heerlijk vertoeven in deze goedkope hottub Chill. Zelf kunt u heerlijk afkoelen of juist opwarmen en relaxen. Door het unieke Kirami afvoer systeem is de goedkope hottub snel schoon en de kachel is zeer makkelijk te stoken.

De Chill van Kirami is wereldwijd de eerste kunststof hottub die is afgewerkt met ecologisch verduurzaamd Fins hout. Dit verduurzaamd bruin gebeitst Fins sparrenhout (stained spruce) combineert een prachtige klassieke uitstraling met een uitermate hoge levensduur. Het hout wordt door 2 brede banden van gegalvaniseerd staal om de kunststof binnenkuip vastgezet. De ruimte tussen het hout en de kunststof binnenkuip, werken als een thermoskan en houden de goedkope hottub lang warm. U kunt de hottub elk jaar op nieuw een beits behandeling geven.
 
Door de grijze kunststof binnenkuip in juiste verhouding te ontwikkelen is het Kirami gelukt om een goedkope hottub te maken met comfortabele licht schuine wanden voor een goede rustige zit met voldoende zitplaatsen. De 2 materialen kunststof binnenkuip en het stained spruce isoleren de hottub perfect.


Hottub aanbieding nú met €200,- korting!

De Kirami Chill hottub aanbieding is met recht een gebruiksvriendelijke hottub te noemen. De hottub is in ca een half uur leeg, in ca 5 minuten schoon, na ca 40 minuten genoeg vol water zodat u kunt stoken. 

Afmetingen hottub aanbieding Chill: 170 cm x 80 cm hoog. En heeft een zithoogte van 65cm. Prima geschikt voor een 4 tot 5 personen. 

Laag bankje in hottub aanbiedingDeze Kirami hottub aanbieding wordt geleverd met een micu buitenkachel met 30kW Bruto rendement. De Chill is zo goed geïsoleerd dat het water ook zeer langzaam afkoelt waardoor u de volgende dag met een paar blokjes haardhout de hottub weer op de juiste temperatuur heeft. De kachel is direct verbonden met de bodemafvoer in de grijze binnenkuip en is hierdoor zeer eenvoudig schoon te spoelen. Wanneer de hottub leeg loopt, verdwijnt automatisch ook al het water uit de kachel. Dit zorgt niet alleen voor hogere hygiëne, maar beschermt uw hottub ook optimaal tegen vorstgevaar in de winter. Standaard wordt de micu hottubkachel geleverd met RVS L316 schoorsteenpijp 1.5m Ø120mm, en schoorsteenhoed.

Verder is deze kunststof hottub aanbieding uitgerust met LDPE kunststof binnenkuip zonder lasnaden. De kuip beschikt daarnaast over een dikke isolatie bodem inclusief zwarte rubberen spatrand. Hierdoor kan de hottub aan de onder aan de zijkant goed drogen en blijft de afwerking mooi. 

De Kirami hottub aanbieding heeft een afvoer van Ø75 mm, complete bodem isolatie, afvoerset met stopkraan aan de zijkant. Optioneel wordt deze hottub aanbieding ook geleverd met een ABS cover en step-in trap.
Thermowood trap
De Kirami hottubs zijn lichtgewicht, max. 150kg compleet, Ø170 cm en plug & play te plaatsen en te installeren op een vlakke ondergrond, u hoeft dus geen rekening te houden met de afvoer.

Download hier alvast de handleiding van deze hottub
 
Deze hottub aanbieding heeft 2 jaar garantie en wordt gratis bij u thuis geleverd (België + €100,-) en u kunt deze gemakkelijk zelf installeren. Deze Kirami hottub aanbieding gaat u vast heel veel gebruiken!