Top
Kirami Easy goedkope hottub
7% Korting
  • Kirami Easy goedkope hottub
  • Kirami Easy goedkope hottub
1.695,00
1.575,00
Verwachte levertijd: 3 dagenVoorraad: 17


Goedkope hottub Kirami Easy

Goedkope hottub in de tuinLet op! De laatste 60 Kirami Easy hottubs die zijn gemaakt. Laat de kinderen heerlijk plonsen in de vakantie, u bent niet afhankelijk van het Nederlandse weer. Juist in de regen of sneeuw is het heerlijk vertoeven in deze goedkope hottub Easy. Zelf kunt u heerlijk afkoelen of juist opwarmen en relaxen. Door het unieke Kirami afvoer systeem is de goedkope hottub snel schoon en de kachel is zeer makkelijk te stoken.

De Easy van Kirami is wereldwijd de eerste kunststof hottub die is afgewerkt met ecologisch verduurzaamd Fins hout. Dit verduurzaamd bruin gebeitst Fins sparrenhout (stained spruce) combineert een prachtige klassieke uitstraling met een uitermate hoge levensduur. Nergens in Europa krijgt u een hottub van deze kwaliteit voor zo'n lage prijs. Het sparrenhout uit het noorden van Finland is van de beste klasse, en wordt al behandelt met dark walnut brown beits in de Kirami fabriek. Het hout wordt door 2 brede banden van gegalvaniseerd staal om de kunststof binnenkuip vastgezet. De ruimte tussen het hout en de kunststof binnenkuip, werken als een thermoskan en houden de hottub lang warm. U kunt de hottub elk jaar op nieuw een beits behandeling geven.

De Kirami goedkope hottubs staan voor heerlijk ontspannen zonder zorgen. Deze hottubs zijn ontwikkeld voor het moderne drukke gezin. Een gezin waar comfort, degelijkheid, snelle opwarmtijd, hygiëne en gemak bij het schoonmaken centraal moeten staan. 

Door de grijze kunststof binnenkuip in juiste verhouding te ontwikkelen is het Kirami gelukt om een goedkope hottub te maken met comfortabele licht schuine wanden voor een goede rustige zit met voldoende zitplaatsen en genoeg beenruimte met de minste waterinhoud. De 2 materialen kunststof binnenkuip en het stained spruce isoleren de hottub perfect.


Hottub aanbieding nú met €120,- korting!

De Kirami Easy aanbieding is met recht een gebruiksvriendelijke hottub te noemen. De hottub is in ca een half uur leeg, in ca 5 minuten schoon, na ca 40 minuten genoeg vol water zodat u kunt stoken. Overal wordt deze hottub aangeboden voor €1695,-. Omdat het de laatste 60 Easy's zijn doen wij er voor u nog eens €120,- af! Als deze op zijn, worden er geen Easy's meer gemaakt door Kirami.

Afmetingen hottub aanbieding Easy: 170 cm x 110 cm hoog, 91 cm waterdiepte (1450 L). Prima geschikt voor een 5 tot 6 personen. 

Deze Kirami hottub aanbieding wordt geleverd met een cult buitenkachel met 36kW Bruto rendement. Hierdoor wordt uw hottub aanzienlijk sneller warm dan de meeste andere goedkope hottubs. De Easy is zo goed geïsoleerd dat het water ook zeer langzaam afkoelt waardoor u de volgende dag met een paar blokjes haardhout de hottub weer op de juiste temperatuur heeft.

De kachel is direct verbonden met de bodemafvoer in de grijze binnenkuip en is hierdoor zeer eenvoudig schoon te spoelen. Wanneer de hottub leeg loopt, verdwijnt automatisch ook al het water uit de kachel. Dit zorgt niet alleen voor hogere hygiëne, maar beschermt uw hottub ook optimaal tegen vorstgevaar in de winter. De Cult kachel is voorzien van een special coating en bestand tegen weer en wind. Kirami heeft verder een unieke anode ontwikkeld. Deze magnesium staaf zorgt ervoor dat roestvorming als eerste aan de anode gaat zitten en uw kachel niet aantast! Hierdoor gaan de Kirami kachels vele malen langer mee dan andere hottub kachels. Standaard wordt de Cult hottubkachel geleverd met RVS L316 schoorsteenpijp 1.5m Ø120mm, schoorsteenhoed en veilig aluminium hitteschild.

Verder is deze kunststof hottub uitgerust met HDPE kunststof binnenkuip zonder lasnaden. De kuip beschikt daarnaast over een dikke isolatie bodem inclusief zwarte rubberen spatrand. Hierdoor kan de hottub aan de onder aan de zijkant goed drogen en blijft de afwerking mooi. Ook is de bovenste toprand afgewerkt met slijtvast zwart rubber, wat u verzekert van een betere hygiëne, minder onderhoud en een hogere levensduur. De rubberen toprand is luchtgevuld en hierdoor zeer comfortabel voor uw nek.

De Kirami hottub heeft een afvoer van Ø75 mm, complete bodem isolatie, afvoerset met stopkraan aan de zijkant, buitenkachel met 1,5 meter schoorsteenpijp Ø120 mm en hoed, hitteschild, comfortabele rubberen toprand, slijtvaste spatrand, 2 brede banden met sluiting zonder las. Optioneel wordt deze hottub aanbieding ook geleverd met een ABS cover en een step-in trap.
Thermowood trap
De Kirami Easy hottubs zijn lichtgewicht, max. 200kg compleet, Ø170 cm en plug & play te plaatsen en te installeren op een vlakke ondergrond, u hoeft dus geen rekening te houden met de afvoer.

Download hier alvast de handleiding van deze hottub.
Deze hottub aanbieding heeft 2 jaar garantie en wordt gratis bij u thuis geleverd (België + €100,-) en u kunt deze gemakkelijk zelf installeren. Kom deze hottub aanbieding nú bekijken in onze showtuin!

Deze Kirami hottub aanbieding gaat u vast heel veel gebruiken!