Goedkoopste hottub kachel
Goedkoopste hottub kachel
Warmtewisselaar hottub met heatpipes in een gezellig veilig open vuur. Goedkope hottub kachel is de nieuwste trend op het gebied van houtgestookte kachels.
€ 239,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Goedkope hottub kachel?

De meest populaire standaard goedkope hottub kachel. Het eerste model is geschikt voor hottubs met beperkte waterinhoud van 600 liter. Deze goedkope hottub kachel is ook leverbaar voor een hottub met een inhoud van 1200 liter of 1800 liter. Verder is de goedkope hottub kachel hitte bestendig gespoten. Door de gaatjes rondom de warmtewisselaar hottub heeft u zicht op het vuur en bent u verzekerd van een goede zuurstof toevoer en minimale rookontwikkeling. Zorg uiteraard voor kwalitatief goed stookhout als bijvoorbeeld beuken of geperste houtblokken.

De goedkope hottub kachel is dé nieuwe innovatie van 2019 en is nú tijdelijk verkrijgbaar voor een extra lage prijs. 

Warmtewisselaar hottub met RVS316 heatpipes

Slang voor warmtewisselaar hottubDeze goedkope hottub kachel heeft een 22 mm 
rvs 316 heatpipe van industriekwaliteit. Deze soort kan in het vuur liggen, is kwalitatief zeer duurzaam en bestand tegen grote hitte, chloor en zelfs zout baden. 

De warmtewisselaar hottub is verkrijgbaar voor 600; 1200 en 1800 liter hottubs. En zal ongeveer 10 graden per uur verwarmen. Heeft u een hottub van 600 liter en kiest u de 1200 liter variant? Dan kan je zelfs gaan rekenen met een grofweg 20 graden per uur!

Benodigde koppelingen en hittebestendige slangen zijn los verkrijgbaar. Deze warmtewisselaar hottub is nú ook te bekijken in onze winkel!