Goedkope houtgestookte hottub Kuip van hottub met bubbels Goedkope houtgestookte hottub kachel
Goedkope houtgestookte hottub Kuip van hottub met bubbels Goedkope houtgestookte hottub kachel
Woodlux Neringa
Goedkope houtgestookte hottub? Bekijk het actiemodel Woodlux Neringa eens. Unieke hottub met LED spot en bubbels. Limited editie!
€ 3.885,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Goedkope houtgestookte hottub Woodlux Neringa

Goedkope houtgestookte hottubGoedkope houtgestookte hottub in de tuin? Bekijk dan nú deze limited editie Woodlux Neringa eens! De Woodlux Neringa is een prachtig afgewerte fiberglass hottub. Het fiberglass is behandeld met een super sterke gel coat wat de kuip bestand maakt tegen allerlei negatieve invloeden. Het voordeel van het 5 mm dikke fiberglass is dat het meer afgerond is en meer comfortabele zitting dan kunststof hottubs. Deze goedkope houtgestookte hottub heeft een ombouw van 20 mm dik bruin gebeitst spruce hout en een grijze kuipkleur. Dit geeft een natuurlijke uitstraling.

Spruce hout dient eigenlijk elk half jaar te worden geolied om uw hottub zo lang mogelijk netjes te houden. Deze limited editie is de actie voor de zomer 2022! De hottub is uitgevoerd met een RVS304 24kW kachel, 2 RVS banden, hitteschild voor de kachelpijp, LED spot en zelfs air bubbel massage!
 

Woodlux Neringa hottub met bubbels

Woodlux Neringa hottub is 180 cm doorsnede is daarmee geschikt voor een 6 tot 8 personen. De kuip is gemaakt uit het stevige fiberglass en heeft een strakke afwerking. De RVS 304 kachel is bestand tegen gebruik van ph en chloor middelen (tot maximaal 3 ppm). Verder heeft deze Woodlux Neringa een 700 Watt airbower zodat u een heerlijke bubbel massage kan beleven!

Specificaties hottub met bubbels Woodlux Neringa:
 • Hottub afmeting 180 cm (buitenmaat 200 cm) doorsnede en 93 cm hoog
 • Zithoogte: 60 cm
 • Ombouw bruin gebeitst spruce hout
 • Witte fiberglass kuip
 • Inhoud 1600 liter
 • 2 RVS banden rondom
 • Net trapje in bruin gebeitst spruce hout
 • Externe kachel RVS 304, 24 kW. Stooktijd 2 tot 2,5 uur. 
 • RVS kachelpijp met RVS hitteschild
 • Airblower, bubbel massage 700 Watt over 12 airjets
 • RGB LED lamp voor een heerlijke sfeer 's avonds
Optioneel kunt u kiezen voor een fiberglass cover of thermocover. 

Maak deze hottub ook hybride met het heat pack! Het heat pack bestaat uit: Blue Lagoon Profiheater 3kW verwarming en een zandfilterset 4m3/u met glas en alle koppelstukken. Zo kunt u bijvoorbeeld op vrijdag met hout de hottub verwarmen en heel het weekend lekker warm houden met de elektrische verwarming. Gooi er dan voor de gezelligheid gewoon nog een blokje hout op!

De hottub is gemakkelijk zelf te installeren. Kom deze hottub nú bekijken in onze showroom in Zevenbergen. Regelmatig stoken wij ook een Woodlux hottub op in onze showtuin, ervaar de wellness!