Top
OFYR actie

Gratis OFYR BBW tijdens Bubbels & Bieren

Tijdens Bubbels & Bieren op 12 oktober in onze showtuin in Zevenbergen ontvangt u een gratis OFYR BBQ bij aanschaf van een buitenspa.

Tabl'O OFYR gratisBij elke buitenspa gratis OFYR Tabl'O

Bij elke spa krijgt u een gratis nieuwe Tabl'O tafelbbq twv €379,-. Wij hebben een aantal van de eerste exemplaren van deze nieuwe ontwikkeling van OFYR weten te bemachtigen. Geniet van prachtige, zorgeloze avonden met de stijlvolle OFYR Tabl’O. Samen met familie en vrienden aan tafel een heerlijke maaltijd bereiden is heel eenvoudig met deze kookeenheid. Ga buiten aan de slag met kokosbriketten en snuif de verrukkelijke geuren op van groente-, vlees- of visgerechten. Om van te watertanden.

Buitenspa vanaf €8500,-? Een echte OFYR Classic twv €1695,- gratis!

gratis Ofyr classicDe meest pure uiting van het OFYR kooktoestel. The OFYR Classic is een prachtig Corten stalen object ontworpen om in iedere omgeving te passen ongeacht of het gebruikt wordt of niet. Steek hem aan en ieder buiten evenement wordt een speciale beleving. Ook leverbaar in matzwart.

*Actie is alleen geldig bij aanschaf van een buitenspa op 12 oktober 2019 tijdens Bubbels & Bieren. Niet te combineren met andere acties/kortingen. Deze actie geldt niet bij de opblaasspa's. 

Meer informatie over dit evenement op Facebook!