Grote hottub in thermowood Grote hottub in de tuin Kirami Family L Family L hottub Kirami Grote Kirami hottub Grote hottub met grote kachel
Grote hottub in thermowood Grote hottub in de tuin Kirami Family L Family L hottub Kirami Grote Kirami hottub Grote hottub met grote kachel
Grote houtgestookte Kirami hottub Family L van 200 cm
Kirami Family L grote hottub van 200 cm doorsnede. Comfortabele grote hottub met licht schuine wanden en zeer snel in gebruik. Grote hottub tot 8 personen.
€ 4.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Grote hottub Kirami Family L van 200 cm

Zeer comfortabele grote hottub met licht schuine wanden en zeer snel in gebruik. Deze grote hottub van Kirami is geschikt voor een 7 tot 8 personen en heeft een zithoogte van 60cm. Deze Family L hottub is nú te bekijken in onze showtuin!

De grote Kirami Family L kunststof hottub is ideaal voor als je zeer ruim wilt zitten, als plonsbad voor de kinderen en voor grotere gezinnen. Ook voor groepsaccommodaties en grotere vakantiehuizen is de Family L een perfecte hottub door het unieke Finse gebruiksgemak waardoor het veel minder werk is om de hottub voor je gasten klaar te maken. De hoge zit waar u lekker op kunt afkoelen, of waar kinderen hoger kunnen gaan zitten, is met de hoge Family trap van Kirami een goede hoge instap, de verhoging in de hottub functioneert dan als een trap naar beneden de hottub in. Nu kunnen ouderen en mensen die moeilijker te been zijn, ook in de grote hottub. 

Tube kachel 60kWDeze hottub is leverbaar in het Fins zwart gebeitst sparrenhout, de stoere Thermowood afwerking en de zeer gebruiksvriendelijke ECOPlank. Hiermee past de Family L zowel in een landelijke als moderne omgeving. De populaire Blue binnenkleur van het Ldpe kunststof geeft de mooiste schijn aan het water. Deze ruime 8 persoons hottub is snel warm door de Kirami buitenkachels met beschermende anode. deze anode zorgt ervoor dat roestvorming eerst aan deze magnesium staaf zal gaan zitten, voordat dit de kachel beïnvloed. De Cube kachel 48kw warmt de 2200 liter water in ca 2 uur op. Kies je voor de hele robuuste Tube kachel 60kw netto dan ben je nog sneller klaar met stoken. Het unieke Kirami afvoer systeem van de grote hottub, scheelt je uren tijd, met leeg laten, schoonmaken en weer vullen van deze kunststof hottub.
 

Kirami Family L hottub is zeer compleet

De Kirami Family L hottub heeft een complete bodem isolatie, afvoerset met stopkraan aan de zijkant, buitenkachel met 2m RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm en hoed, 1 meter hitteschild, luxe zwarte thermocover, step in houten trap, thermometer, slijtvaste spatrand, 2 brede banden met sluiting zonder las. 

Luxe family trapDe bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand, omdat bekend is bij kunststof hottubs die tot de grond zijn afgewerkt met hout, het hout onderaan snel lelijk wordt.

De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. Je kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als je de grote hottub leeg laat, loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter.
 

Grote hottub in thermowood

Grote hottub wordt het meeste gekozen in de Thermowood uitvoering. Origineel Thermowood is Fins grenen, het wordt gebakken in ovens met 210ºC stoom, De eigenschappen van het hout zijn veranderd en de natuurlijke suikers, harsen en bacteriën zijn verbrandt. Het vocht percentage is nog maar 5% waardoor het hout bijna niet meer krimpt en uitzet. Thermowood is zeer geschikt voor houten hottubs en om hottubs mee af te werken. Het Thermowood heeft een mooie warme bruine kleur, en is door Kirami al voorzien van een eerste olie behandeling in de fabriek. Het Thermowood hout wordt door door 2 brede banden van RVS L316 met sluiting zonder las, om de kunststof binnenkuip vastgezet. De 2 materialen kunststof en hout isoleren de tub voldoende aan de zijkant. Thermowood wordt door de jaren heen eerst lichter en daarna helemaal grijs.

Download hier alvast de handleiding van deze grote hottub. Deze hottub wordt gratis bij u thuis geleverd en u kunt deze gemakkelijk zelf installeren.

Kies de afwerking van de hottub en de kachel die bij uw gebruik past. De Kirami Family L hottub in het echt zien? Kom dan naar onze showtuin in Zevenbergen!