Top
Grote houtgestookte Kirami hottub van 200 cm
  • Grote houtgestookte Kirami hottub van 200 cm
  • Grote houtgestookte Kirami hottub van 200 cm
3.995,00
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 5


Grote hottub Kirami Cozy van 200 cm

Zeer comfortabele grote hottub met licht schuine wanden en zeer snel in gebruik. Deze grote hottub van Kirami is geschikt voor een 7 tot 8 personen.

De grote Kirami Cozy kunststof hottub is ideaal voor als je zeer ruim wilt zitten, als plonsbad voor de kinderen en voor grotere gezinnen. Ook voor groepsaccommodaties en grotere vakantiehuizen is de Cozy L een perfecte hottub door het unieke Finse gebruiksgemak waardoor het veel minder werk is om de hottub voor je gasten klaar te maken.

Grote hottub met cube kachelDeze hottub is leverbaar in de stoere Thermowood afwerking en in Red Cedar hout en past zowel in een landelijke als moderne omgeving. De populaire Arctic Blue binnenkleur van het Ldpe kunststof geeft de mooiste schijn aan het water. Deze ruime 8 persoons hottub is snel warm door de Kirami buitenkachels met beschermende anode. deze anode zorgt ervoor dat roestvorming eerst aan deze magnesium staaf zal gaan zitten, voordat dit de kachel beïnvloed. De Cube kachel 35kw warmt de 2200 liter water in ca 2 uurtjes op. Kies je voor de hele robuuste Tube kachel 42kw netto dan ben je nog sneller klaar met stoken. Het unieke Kirami afvoer systeem van de grote hottub, scheelt je uren tijd, met leeg laten, schoonmaken en weer vullen van deze kunststof hottub.

Kirami Cozy L hottub is zeer compleet

De Kirami Cozy L hottub heeft een complete bodem isolatie, afvoerset met stopkraan aan de zijkant, buitenkachel met 2m RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm en hoed, 1 meter hitteschild, Abs kunststof afdekking, step in houten trap, thermometer, comfortabele rubberen toprand, slijtvaste spatrand, 2 brede banden met sluiting zonder las. 

Tube kachel 42kWDe bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand, omdat bekend is bij kunststof hottubs die tot de grond zijn afgewerkt met hout, het hout onderaan snel lelijk wordt. De bovenste toprand is afgewerkt met een hygiënische en comfortabele slijtvaste zwarte rubberen toprand, die alleen zichtbaar als u de afdekking van de tub haalt. Houten randen zien er mooi uit als ze nieuw zijn, maar beschadigen snel en gaan snel schimmelen. 

De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. Je kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als je de hottub leeg laat, loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter.

Grote hottub in thermowood

Origineel Thermowood is Fins grenen, het wordt gebakken in ovens met 210ºC stoom, De eigenschappen van het hout zijn veranderd en de natuurlijke suikers, harsen en bacteriën zijn verbrandt. Het vocht percentage is nog maar 5% waardoor het hout bijna niet meer krimpt en uitzet. Thermowood is zeer geschikt voor houten hottubs en om hottubs mee af te werken. Het Thermowood heeft een mooie warme bruine kleur, en is door Kirami al voorzien van een eerste olie behandeling in de fabriek. Het Thermowood hout wordt door door 2 brede banden van RVS L316 met sluiting zonder las, om de kunststof binnenkuip vastgezet. De 2 materialen kunststof en hout isoleren de tub voldoende aan de zijkant. Thermowood wordt door de jaren heen eerst lichter en daarna helemaal grijs.

Grote hottub in Red Cedar

Echt Canadees red cedar staat bekend om zijn duurzaamheid, luxe uitstraling en het weinige onderhoud. Er zitten zo goed als geen noesten in dit kwalitatieve hout en wordt mooi zilvergrijs op den duur. De kunststof hottub met red cedar afwerking staat zeer exclusief in elke tuin, traditioneel of modern.

Download hier alvast de handleiding van deze grote hottub

Kies de afwerking van de hottub en de kachel die bij uw gebruik past. De Kirami hottub in het echt zien? Kom dan naar onze showtuin in Zevenbergen!