Grote hottub Woodlux kaunas Jets en bubbels in grote hottub knoppen besturing voor grote houtgestookte hottub Red cedar grote hottub
Grote hottub Woodlux kaunas Jets en bubbels in grote hottub knoppen besturing voor grote houtgestookte hottub Red cedar grote hottub
Woodlux Kaunas
Grote hottub van 200 cm doorsnede de nieuwe Woodlux Kaunas. Unieke wellness ervaring in deze grote hout gestookte jacuzzi.

Standaard levertijd

3 weken

€ 3.545,00
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen
 

Grote hottub Woodlux Kaunas

Grote hottub in de tuin? Hottub & Spa heeft het prachtige merk Woodlux in het assortiment. Deze fiberglass Woodlux hottubs zijn prachtig afgewerkt en hebben zeer veel opties om de hottub te laten maken naar uw eigen wensen! Het fiberglass van deze grote hottub is behandeld met een super sterke gel coat wat de kuip bestand maakt tegen allerlei negatieve invloeden. 

Basis heeft de grote hottub Woodlux Kaunas een ombouw van 20 mm dik spruce hout. Spruce hout dient eigenlijk elk half jaar te worden geolied om hem zo lang mogelijk netjes te houden. Optioneel kunt u kiezen voor het sterkere lariks, thermowood, of zelfs red cedar hout. Tot slot is ook een composiet houtlook afwerking mogelijk. Ideaal en zonder enig onderhoud! Op de foto ziet u de thermowood uitvoering met blauwe kuip.
 

Grote hoot gestookte jacuzzi specificaties

Grote hout gestookte jacuzzi Woodlux Kaunas is 200 cm doorsnede en is daarmee geschikt voor een 8 personen. De kuip is gemaakt uit het stevige fiberglass en heeft een strakke afwerking en biedt veel ruimte voor de benen. Het voordeel van het 5 mm dikke fiberglass is dat het meer afgerond is en meer comfortabele zit dan kunststof hottubs. Mocht er een keer per ongeluk een krasje in komen is dit ook makkelijk op te polijsten. De volgende kuip kleuren zijn mogelijk bij deze grote hout gestookte jacuzzi; blauw, wit en donker grijs.

De RVS 304 kachel, 25 kW wordt standaard meegeleverd. Er is een upgrade mogelijk naar RVS 316 kachel voor (semi-) professioneel gebruik of in gebieden met een zoute lucht. En wanneer u de hottub sneller warm wilt hebben kunt u kiezen voor een 30kW of 35kW grote kachel!

Woodlux grote hottubSpecificaties grote hout gestookte jacuzzi Woodlux Kaunas:
 • Hottub afmeting 200 cm (buitenmaat 220 cm) doorsnede en 100 cm hoog
 • Ombouw spruce (optioneel lariks, thermowood, red cedar óf composiet)
 • Zithoogte: 60 cm
 • Inhoud 2200 liter
 • Fiberglass kuip
 • RVS banden rondom
 • Kies de trap die bij u past
 • Externe kachel RVS304 of RVS316, 25 kW. Stooktijd +/- 2,5 uur. Bij 30kW grofweg een 2 uur, bij 35kW grofweg een 1,5 uur.
 • RVS hottub kachelpijp met RVS hitteschild
 • Fiberglass cover of thermocover optioneel
 • Optioneel is een jet massage pomp 1,5 pk verdeeld over 12 waterjets mogelijk
 • Optioneel is een airblower, bubbel massage 700 Watt over 12 jets mogelijk
 • Optioneel is 1 RGB LED lamp mogelijk
Bekijk in onze showroom alle hout kleurkeuzes en de composiet houten afwerking! Optioneel is deze grote hout gestookte jacuzzi ook te leveren met een heat pack: Blue Lagoon Profiheater 3kW verwarming en een zandfilterset 4m3/u met glas.

Unieke sfeer in de tuin en optimale wellness ervaring? Kies voor de airblower en jetmassage! Deze hottub wordt gratis bij u thuis geleverd en u kunt deze gemakkelijk zelf installeren. Kom de Woodlux Kaunas hottub nú bekijken in onze showtuin in Zevenbergen. Regelmatig stoken wij ook een Woodlux hottub op in onze showtuin, ervaar de wellness!