Grote spa van Jacuzzi J-495 8 persoons jacuzzi in gebruik Smoked Ebony grote spa 8 persoons jacuzzi grote zwarte spa Jacuzzi 8 personen sfeerfoto Grote spa J-495 in de tuin
Grote spa van Jacuzzi J-495 8 persoons jacuzzi in gebruik Smoked Ebony grote spa 8 persoons jacuzzi grote zwarte spa Jacuzzi 8 personen sfeerfoto Grote spa J-495 in de tuin
J-495 Jacuzzi grote spa
8 persoons jacuzzi ideaal voor grote families of groepen vrienden. Deze grote spa is extreem zuinig en geeft de beste hydro massage door de Jacuzzi® Powerpro technologie.

Standaard levertijd

3 weken

ÔéČ┬á34.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Grote spa met exclusieve hydromassage

Dit gezellige grote spa bad is ontworpen om u ultra-speciaal te voelen, vanaf het moment dat u in de grote spa stapt. De J-495 grote spa heeft drie krachtige 2 pk jetpomp om een heerlijke massagekracht te garanderen op alle roterende jets in deze jacuzzi. De hydromassage uit de 62 PowerPro jets leveren een verfrissende en revitaliserende behandeling voor elke contour van uw lichaam. Gemakkelijke bedieningselementen op de kuip van de grote spa voor de hoeveelheid lucht en de intensiteit en de richting van elke jet. Dit zorgt voor iedereen voor een echt aan te passen exclusieve hydromassage ervaring. Grote spa Jacuzzi J-495 is bij uitstek zeer geschikt voor langere en bredere mensen vanwege de unieke hoogte en de brede, perfect gevormde posities!

Het leuke bankje in deze grote spa zorgt verder voor een gezellige love seat voor 2 personen. De Powerpro jets van het bankje zorgen voor een deep tissue massage. De voet dome zorgt voor een heerlijke voetmassage voor iedere gebruiker in de grote spa. De mooie dubbele waterval zorgt voor een prachtig gezicht en dat is ook heerlijk om het water in uw nek te laten vallen. Deze jacuzzi voor 8 personen biedt geavanceerde functies, waaronder het ProClarity-filtersysteem en ClearRay waterbehandelingstechnologie om de meest hygiënische grote spa-ervaring te waarborgen.

Jacuzzi 8 personen met veel voordelen

Deze 8 persoons jacuzzi heeft vele voordelen. De jacuzzi voor 8 personen is 279 cm x 231 cm x 95 cm oplopend naar 110 cm hoog en geeft een groot gezin of een vrienden groep een uitstekende wellness ervaring. Het rond zitten in deze 8 persoons jacuzzi zorgt ervoor dat u heerlijk met elkaar kunt kletsen. In het noorden van Amerika kan het erg koud zijn. Hierdoor heeft Jacuzzi® extra aandacht voor isolatie en stroom besparing.

Nieuw zijn de unieke infrarood en red light jets. Deze unieke nieuwe technologie geeft infrarood en red light wat inwerkt op het huidoppervlak om pijn te verlichten, het bewegingsbereik te verbeteren. Je zal een ultieme staat van mindfulness bereiken.
 
Waterval in jacuzzi 8 personenSpecificaties jacuzzi 8 personen J-495:
 • 8 zitposities en 1 afkoelplaats
 • Afmeting 279 cm x 231 cm x 95 - 110 cm
 • Gewicht 517 kg
 • 2,7 kW verwarmingselement
 • 69 PowerPro jets
 • 2 infrarood en red light jets
 • 3 x 2pK jetpomp
 • Circulatiepomp
 • 4 Jacuzzi® zachte hoofdsteunen
 • Ingebouwde ozonator en UV lamp
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic
 • Buitenkant jacuzzi: Composiet hout
 • Inclusief cover en trapje

De J-400 serie is verder uitgerust met een ProTouch ™ -besturing. Een volledig interactief, multifunctioneel bedieningspaneel met een complete aanraakschermoplossing die verschillende gebruikersinstellingen biedt om de prestatie- en onderhoudsvereisten te optimaliseren. Een lampje aan de buitenkant van de J-495 geeft met een kleur de status van uw jacuzzi aan. Is het lampje rood, dan dient u even naar de jacuzzi te kijken en wat onderhoud te plegen. Verder wordt deze ook altijd uitgevoerd met SmartTub waarmee u middels een app uw spa kunt besturen en meest efficiënt kunt verwarmen.

Deze 8 persoons jacuzzi is leverbaar in diverse kuip kleuren en ombouw kleuren verkrijgbaar. Ook de cover is in vier verschillende kuip kleuren leverbaar.
Kuip kleuren grote 8 persoons jacuzzi

Ombouw keuze: Brushed Gray, Modern Hardwood, Smoked Ebony
Grote spa ombouw opties
Kom de Jacuzzi® J-400 serie nú bekijken of uitproberen in onze showtuin!