J-495 Jacuzzi grote spa

8 persoons jacuzzi ideaal voor grote families of groepen vrienden. Deze grote spa is extreem zuinig en geeft de beste hydro massage door de Jacuzzi® Powerpro technologie.

Standaard levertijd

2 weken

€ 21.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Grote spa met exclusieve hydromassage

Dit gezellige grote spa bad is ontworpen om u ultra-speciaal te voelen, vanaf het moment dat u in de grote spa stapt. De J-495 grote spa heeft drie krachtige 2 pk jetpomp om een heerlijke massagekracht te garanderen op alle roterende jets in deze jacuzzi. De hydromassage uit de 62 PowerPro jets leveren een verfrissende en revitaliserende behandeling voor elke contour van uw lichaam. Gemakkelijke bedieningselementen op de kuip van de grote spa voor de hoeveelheid lucht en de intensiteit en de richting van elke jet. Dit zorgt voor iedereen voor een echt aan te passen exclusieve hydromassage ervaring. Grote spa Jacuzzi J-495 is bij uitstek zeer geschikt voor langere en bredere mensen vanwege de unieke hoogte en de brede, perfect gevormde posities!

Het leuke bankje in deze grote spa zorgt verder voor een gezellige love seat voor 2 personen. De Powerpro jets van het bankje zorgen voor een deep tissue massage. De voet dome zorgt voor een heerlijke voetmassage voor iedere gebruiker in de grote spa. De mooie dubbele waterval zorgt voor een prachtig gezicht en dat is ook heerlijk om het water in uw nek te laten vallen. Deze 8-persoons jacuzzi biedt geavanceerde functies, waaronder het ProClarity-filtersysteem en ClearRay waterbehandelingstechnologie om de meest hygiënische grote spa-ervaring te waarborgen.
 

8 persoons jacuzzi met veel voordelen

Deze 8 persoons jacuzzi 590 heeft vele voordelen. De 8 persoons jacuzzi is 279 cm x 229 cm x 104 cm oplopend naar 116 cm hoog en geeft een groot gezin of een vrienden groep een uitstekende wellness ervaring. Het rond zitten in deze 8 persoons jacuzzi zorgt ervoor dat u heerlijk met elkaar kunt kletsen. In het noorden van Amerika kan het erg koud zijn. Hierdoor heeft Jacuzzi® extra aandacht voor isolatie en stroom besparing.
 
8 persoons jacuzzi in de sneeuwSpecificaties 8 persoons jacuzzi J-495:
 • 8 zitposities en 1 afkoelplaats
 • Afmeting 279 cm x 229 cm x 104 - 116 cm
 • Gewicht 517 kg
 • 2,7 kW verwarmingselement
 • 61 PowerPro jets
 • 3 x 2pK jetpomp
 • Circulatiepomp
 • Jacuzzi® zachte hoofdsteunen
 • Ingebouwde ozonator en UV lamp
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic
 • Buitenkant jacuzzi: Composiet hout
 • Inclusief cover en trapje
De J-400 serie is verder uitgerust met een ProTouch ™ -besturing. Een volledig interactief, multifunctioneel bedieningspaneel met een complete aanraakschermoplossing die verschillende gebruikersinstellingen biedt om de prestatie- en onderhoudsvereisten te optimaliseren. Een lampje aan de buitenkant van de J-485 geeft met een kleur de status van uw jacuzzi aan. Is het lampje rood, dan dient u even naar de jacuzzi te kijken en wat onderhoud te plegen.

Deze 8 persoons jacuzzi is leverbaar in diverse kuip kleuren en ombouw kleuren verkrijgbaar. Ook de cover is in drie verschillende kleuren leverbaar.

Kuip keuze: platinum, silver pearl, sahara, desert sand, monaco
Ombouw keuze: Silverwood, roasted chestnut, brazilian teak
Cover keuzen: grey, black, sienna

Kom de Jacuzzi® 400 serie nú bekijken of droog uitproberen in onze showtuin!
Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
Iedereen veel sterkte gewenst in deze tijden.

Team Hottub & Spa