Hottub plaatsing service
Hottub plaatsing service
Plaatsing service om een Kirami hottub te laten plaatsen door onze technische dienst. De jongens kunnen ook helpen de hottub op zijn plaats te zetten.
€ 195,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Hottub laten plaatsen

Een houtgestookte hottub besteld, maar wil je hem laten plaatsen door twee jongens van onze technische dienst? Kies dan voor de hottub plaatsing service. 

In principe zijn alle Kirami hottubs gemakkelijk zelf te plaatsen en aan te sluiten. Enkel de schoorsteenhoed moet met enkele vleugelmoeren worden aangedraaid. En de kachel zal met een ring- of steeksleutel aan de hottub bevestigd moeten worden. Tot slot zal de afvoerkraan met het meegeleverde teflon tape in de afvoer gedraaid moeten worden. 

Dit is dus allemaal prima te doen, maar wil je hulp bij het op de plaats zetten van de hottub en de installatie? Dan kan je de Kirami hottub laten plaatsen door onze jongens. Wanneer de hottub echt over een schuur of een schutting getild moet worden zullen er ook twee mensen ter plaatsen onze jongens moeten helpen.

Wanneer de afstand naar uw woning erg lang is kan er een meerprijs worden gevraagd voor de kilometers. Dit wordt uiteraard vooraf besproken.