Hottub met geintegreerde kachel Hottub met jets en bubbels Gelcoat in Woodlux Venta Exclusive
Hottub met geintegreerde kachel Hottub met jets en bubbels Gelcoat in Woodlux Venta Exclusive
Woodlux Venta Exclusive
Hottub met jets en bubbels? Dat kan nu met deze Woodlux Venta Exclusive hottub met geïntegreerde kachel. Deze houten hottub geeft sfeer & wellness in de tuin!

Standaard levertijd

3 weken

€ 3.845,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 

Hottub met jets en bubbels Woodlux Venta Exclusive

Hottub met jets en bubbels is nú mogelijk! Deze Woodlux Venta Exclusive hottub is prachtig afgewerkt en heeft zeer veel opties om de hottub te laten maken naar uw eigen wensen! De fiberglass kuip van de Woodlux Venta Exclusive heeft een uniek 3D effect en heeft een extra versterkte gelcoat van 1-1,5 mm. Bij de basis Woodlux hottubs is deze gelcoat 0,6-0,8 mm dik. De Venta Exclusive is daarmee extra beschermd tegen invloeden van de zon en chloor etc.

Deze hottub met jets en bubbels is 180 cm en daarmee prima geschikt voor 4 volwassenen. De ombouw van de Venta Exclusive hottub met is standaard gemaakt van 20 mm dik spruce, lariks, thermowood of red cedar hout. Voor het mooiste resultaat zal het spruce en lariks hout 2x per jaar in de olie moeten worden gezet. Thermowood en red cedar vergrijzen ook mooi. Optioneel is ook een composiet houtlook buitenkant mogelijk in 2 kleurstellingen!

Deze hottub met jets en bubbels kan worden uitgebreid met een fiberglass cover of thermocover en een bijpassende trap. De meegeleverde RVS 304 kachel zal de hottub met jets en bubbels in ongeveer 2 tot 2,5 uur opwarmen. Als u kiest voor de RVS 316 kachel voor gebruik van chloor tot 5 ppm of zelfs zoutelectrolyse (met name voor professioneel gebruik). Ook ideaal wanneer u aan de zee woont om de negatieve invloeden van de zoute zeelucht te beperken.
 

Hottub met geïntegreerde kachel

Hottub met geïntegreerde kachel Hottub met geïntegreerde kachel Woodlux Venta Exclusive. Een geïntegreerde kachel zorgt ervoor dat de hottub wat sneller warm is dan met een externe kachel. De geïntegreerde kachel is netjes weg gewerkt in de kuipvorm zodat er een afkoelplaats ontstaat.

Kleuren hottub met jets en bubbelsSpecificaties hottub Woodlux Venta Exclusive met geïntegreerde kachel:
 • Hottub afmeting 180 cm (buitenmaats 200 cm) en 100 cm hoog (+/- 1400 liter)
 • Fiberglass kuip mogelijk in 3d grijs, groen, blauw en pearl
 • Ombouw in spruce, lariks, thermowood, red cedar hout, of composiet
 • RVS banden rondom
 • Hitteschild
 • Kies uw bijpassende trap
 • Interne RVS 304 kachel 25kW, of kies voor RVS 316
Maak deze hottub nog luxer met bijvoorbeeld jets en bubbels. Alle opties: 
 • Polystyreen isolatie tussen de kuip en de ombouw
 • Hydro massage pomp 1,5 pk verdeeld over 6 grote waterjets en 2 x 3 kleiner waterjets
 • Extra lucht toevoer (venturi) voor meer kracht op de jets
 • Airblower, bubbel massage 700 Watt over 12 jets 
 • 1 RGB LED lamp
 • Drank houder
Deze houten Woodlux Venta Exclusive is uniek in zijn soort. Unieke sfeer in de tuin en optimale wellness ervaring! Deze hottub wordt gratis bij u thuis geleverd en u kunt deze gemakkelijk zelf installeren.

Kom een Woodlux hottub met geïntegreerde kachel nú bekijken in onze showtuin in Zevenbergen. Regelmatig stoken wij ook een Woodlux hottub op in onze showtuin, ervaar de wellness!