Hottub met met interne kachel Hottub met jets Interne kachel in thermowood Interne kachel Hottub met interne kachel in de tuin
Hottub met met interne kachel Hottub met jets Interne kachel in thermowood Interne kachel Hottub met interne kachel in de tuin
Woodlux Jonava
Hottub met jets? Dat kan nu met deze Jonava hottub met interne kachel. Deze houten hottub met interne kachel Woodlux Jonava geeft sfeer & wellness in de tuin!
€ 3.345,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Hottub met interne kachel Jonava

Woodlux houtgestookte hottubsHottub met interne kachel Jonava van Woodlux. Een interne kachel zorgt ervoor dat de hottub wat sneller warm is dan met een externe kachel. Helaas zorgt dit er wel voor dat er wat minder mensen kunnen zitten in de hottub. Wel geeft dat een heerlijke ondiepe plek voor kinderen of om even af te koelen. 

Kom deze prachtige hottub met interne kachel nú bekijken in onze showtuin! Regelmatig stoken wij ook een Woodlux hottub op in onze showtuin, ervaar de wellness!

Deze hottub met interne kachel Jonava is 180 cm en daarmee prima geschikt voor 3 tot 4 volwassenen. De ombouw van de Jonava hottub met interne kachel is standaard gemaakt van 20 mm dik Spruce hout, maar optioneel kan gekozen worden voor Lariks of het nog duurzamere thermowood. Het thermowood wordt behandeld warmte en stoom. Deze methode verbetert de technische eigenschappen van het hout. Thermowood is niet-toxisch, vormstabiel en zeer goed bestand tegen rotten en harsvrij. Het hout wordt altijd al tweezijdig geïmpregneerd in onze fabriek. Voor het mooiste resultaat zal het hout 2x per jaar in de olie moeten worden gezet. Optioneel is deze hottub ook leverbaar met een composiet houtlook buitenkant!

Deze prachtige hottub met interne kachel is van binnen gemaakt van fiberglass. Het fiberglass is behandeld met een super sterke gelcoat wat de kuip bestand maakt tegen allerlei negatieve invloeden. Het voordeel van fiberglass ten opzichte van een kunststof kuip is dat deze een rondere afwerking heeft en daarmee een comfortabelere zitting. Verder zie je in geen lasnaden zitten en evt krassen kunnen worden op gepolijst. De krasjes zijn helaas wel wat meer zichtbaar dan bij kunststof hottub kuipen.
 

Hottub met jets, bubbels en verlichting

Hottub met jets en bubbels is nú mogelijk! Deze hottubs zijn prachtig afgewerkt en hebben zeer veel opties om de hottub te laten maken naar uw eigen wensen!. De meegeleverde RVS 304 kachel zal de hottub met jets in ongeveer 1,5 uur opwarmen. De kachel van deze hottub met jets is verder is bestand tegen gebruik van ph en chloor middelen (tot maximaal 3 ppm). Of kies optioneel voor een RVS 316 kachel voor gebruik van chloor tot 5 ppm (commercieel gebruik).

Specificaties hottub Woodlux Jonava:
 • Hottub afmeting 180 cm en 100 cm hoog
 • Inhoud +/- 1400 liter
 • Fiberglass kuip Spruce hout, Lariks hout, Thermowood hout of Composiet houtlook buitenkant
 • RVS banden rondom
 • Kies de trap welke bij uw hottub past
 • Interne RVS 304 óf RVS 316 kachel 25kW
Trap type 3 hottubsHottub met trap
Maak deze hottub nog luxer met bijvoorbeeld jets en bubbels. Alle opties: 
 • Polystyreen isolatie tussen de kuip en de ombouw
 • Houten afwerkrand
 • Hydro massage pomp 1,5 pk verdeeld over 8 waterjets
 • Extra lucht toevoer op twee plaatsen voor meer kracht op de jets
 • Airblower, bubbel massage 700 Watt over 12 jets 
 • 1 RGB LED lamp
 • Drank houder
 • Handige thermocover of een fiberglass cover
Deze houten Woodlux hottubs met jets is uniek in zijn soort. Unieke sfeer in de tuin en optimale wellness ervaring! Deze hottub wordt gratis bij u thuis geleverd en u kunt deze gemakkelijk zelf installeren.

Kom een Woodlux Jonava hottub met fiberglass kuip nú bekijken in onze showtuin in Zevenbergen.