Top
Hottub met interne kachel Tilty
  • Hottub met interne kachel Tilty
  • Hottub met interne kachel Tilty
  • Hottub met interne kachel Tilty
  • Hottub met interne kachel Tilty
  • Hottub met interne kachel Tilty
2.395,00
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0


Hottub met interne kachel van Kirami


Hottub met interne kachel van Kirami de Tilty. Kunststof hottub met kantelbare interne kachel is geschikt voor een 4 tot 5 personen. De hottub met interne kachel heeft een complete bodem isolatie, een slijtvaste rubberen spatrand en een grote afvoer onder de hottub lopen. Dit vergemakkelijkt het schoonmaken. 

Een hele complete Hottub incl tilty vinyl cover, step-in trap, hitteschild en stopkraan. Het Kirami Tilty kantelsysteem zorgt ervoor dat het schoonmaken van een hottub met interne kachel nog nooit zo eenvoudig is geweest. De Sub binnenkachel van 27kW netto zorgt voor een snelle opwarming van de 1400 liter water. De hottub zelf is gemaakt naar de vertrouwde Cozy basis, al jaren de meest verkochte hottub in Europa.

Hottub met interne kachelMogelijke kleuropties ombouw:
  • CoalBlack gebeitst sparren hout
  • Zwart ekoplank kunststof (onderhoudsvrij)
  • Warm bruine verduurzaamd Fins Thermowood
Deze hottub met interne kachel heeft een dikke en degelijke LDPE kunststof binnenkuip met een perfecte lichtschuine zit. Verder heeft deze hottub een 1,5 meter RVS L316 schoorsteenpijp van 150mm doorsnede met hoed en een kachel afschermrek van composiet.

De Kirami kachels staan al 15 jaar bekend als de meest krachtige hottubkachels met een hoog NETTO rendement ( tussen bruto en netto is ca 35% verschil).

Kirami hottub in tuin?

Een luxe en onderhoudsvrije hottub, dat wilt natuurlijk iedereen! Als u kiest voor de Ekoplank buitenkant van deze hottub dan hoeft alleen zo nu en dan afgewassen te worden. Kiest u voor één van de twee houten varianten dan dient deze 2 keer per jaar in de olie gezet te worden. De binnenkant van de hottub in tuin spoel je gemakkelijk schoon door de bodemput welke naar het afvoerkraantje loopt. 

De Kirami houtgestookte hottubs staan voor heerlijk ontspannen zonder zorgen in de tuin. Omdat de binnenkant van de hottub van kunststof is is het water ook te behandelen met pH en chloor. Hierdoor kan het water langer in de hottubs blijven staan dan bij een houten hottub. Dat scheelt water verversen en schoonmaken!

Met 15 jaar ervaring zijn de Kirami hottubs in tuin de meest populaire en gebruiksvriendelijke kunststof hottubs van Europa! De Kirami Family hottubs zijn lichtgewicht, max. 200kg compleet, Ø170 cm en plug&play te plaatsen en te installeren op een vlakke ondergrond, u hoeft dus geen rekening te houden met de afvoer. hottub in tuin met kunststof trapDownload hier alvast de handleiding van deze hottub. De bovenste rand van de hottub in tuin is afgewerkt met een hygiënische en comfortabele slijtvaste zwarte rubberen toprand. De toprand van deze hottubs is veel comfortabeler voor hoofd en nek, dan een houten rand en het ziet er een stuk netter uit.

Optioneel kunt u een trendy composiet hottub trap van 50 cm hoog mee bestellen. Deze composiet trap heeft een stevig aluminium frame met zwarte coating.

Deze hottub wordt gratis bij u thuis geleverd en u kunt deze gemakkelijk zelf installeren. Een Kirami hottub gaat u vast heel veel gebruiken!

Deze hottub heeft 2 jaar garantie. Kies nú voor deze onderhoudsvrije hottub in tuin van Kirami en u heeft gegarandeerd jarenlang plezier! Kom de Kirami hottubs bekijken in onze showtuin!