2 persoons houtgestookte hottub Bovenaanzicht Ofuro hottub
2 persoons houtgestookte hottub Bovenaanzicht Ofuro hottub
Woodlux Ofuro 2 persoons hottub
2 persoons houtgestookte hottub Luxury Ofuro. Nieuwe knusse hottub voor 2 personen. Afmeting 190 cm x 119 cm x 94 cm hoog.
€ 2.945,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Hottub voor 2 personen Luxury Ofuro

Nieuw in ons assortiment is deze hottub voor 2 personen. Luxury ofuro van Woodlux is een ovale zeer knusse hottub en kan worden uitgerust optioneel met LED verlichting, airblower en jetpompen. Deze fiberglass hottub voor 2 personen is slechts 190 cm x 119 cm x 94 cm diep en daarmee ook prima te gebruiken bij een kleine patio of dakterras. De mooie handgemaakte afwerking van deze hottub voor 2 personen zorgt voor een natuurlijk elegantie.

De 11 mm dikke houten ombouw van de Hottub Ofuro kan worden uitgevoerd in spruce en lariks hout. Standaard wordt deze geleverd met een hitteschild. De fiberglass binnenkuip kan worden gekozen in de kleur grijs (RAL7015) en wit/creme (RAL9001). Verder heeft deze hottub altijd ene gezellige ronde externe kachel. U kunt ook weer diverse kachels kiezen. 
 

2 persoons houtgestookte hottub opties

Deze 2 persoons houtgestookte hottub heeft een inhoud van 1000 liter en heeft heel veel verschillende opties. 

Kleuren olie 2 persoons hottubKies de gewenste houtsoort, spruce of lariks. Als optie kunnen wij het hout ook in allerlei kleuren laten oliën in de fabriek.

Airblower
Het is een kleine luchtblazer die je spieren ontspant en kalmeert, terwijl het water blijft draaien en bewegen rond je lichaam. U kunt ook de luchtstroom regelen om te regelen hoe intensief u de bubbelbad wilt worden. Dit massagesysteem is geïnstalleerd in de banken, stoelen van de hottub. Het luchtmassagesysteem bestaat uit 12 luchtblazende nozzles een luchtpomp van 700 W en een besturingsknop.

Hydromassage-systeem
Hydromassage (intense watermassage) werkt door water uit de hottub te pompen en naar beneden te duwen hoge druk via de jets terug in de kuip (hij kan tot 1,5 m3 water per minuut). Hydromassage - 6 stralen in muren. De waterpompen 1100 Watt zijn verdeeld in muren en deze jets creëren een krachtige stroom bewegend water, die een diepe massage voor uw lichaam biedt. Onze innovatieve jets zijn ontworpen voor specifieke spiergroepen. Verhoog uw genot naar een hoger en meer massage niveau.

LED lamp
Een leuke manier om de sfeer te bepalen en te genieten van je ontspannende achtergrond is om de LED-onderwaterverlichting aan uw hottub toe te voegen! Gebruik ze om uw gasten te helpen hun weg te vinden in de hottub, of gewoon voor een kleurrijke toevoeging. Onze LED lampen zijn speciaal gemaakt voor onze bubbelbaden zodat u het maximale effect van de verlichting kunt krijgen.

Kom deze gezellige 2 persoons houtgestookte hottub van Woodlux nú bekijken in onze winkel! Regelmatig stoken wij ook een Woodlux hottub op in onze showtuin, ervaar de wellness!