Xelly Cabau's hottub

Ook bij Xelly Cabau staat een hottub van Hottub & Spa!

Xelly:
"Wat een ongelofelijk mooi bad, echt een plaatje!"

Daar hebben wij een gepaste aanbeveling gedaan zodat het bad precies past bij de stijl die nodig is.

Xelly had dan ook precies de juiste hottub:
"Geweldige service vanuit Hottub & Spa!"

De ombouw die we hebben geselecteerd is de Thermowood welke is geolied. De hottub heeft bubbels en de kuipkleur is wit. Dit sprankelt mooi in de tuin! De hottub kachel is de RVS 304, van 24kW. De trap is de Thermowood type 1 en de cover de 2delige cover. De kuip heeft LED verlichting voor het creëren van extra sfeer! Jet & bubbel massage dragen bij aan een extra verzorgd spa moment! Een complete hottub bij de wensen van iedereen!

Katja van Hottub en Spa over de Woodlux Kretinga:
"Het leuke van de baden is dat u ze kan indelen precies zoals u ze zelf wil. U kan de luxe opvoeren, het speels maken met bubbels of het luxe van jets. Ook kan u een wellness kuip toevoegen of een rechte kuip. Gewoon een prachtig mooi bad!"

Xelly heeft hiernaast nog extra artikelen bij haar hottub: Accessoires om de hottub te onderhouden, een luxe zwarte chloordrijver voor het netjes op peil houden van het chloorniveau van de tub, en niet geheel onbelangrijk, de spa geuren eucalyptus, citrus & lavendel.

Bent u enthousiast geworden en wilt u dezelfde óf een specifiek eigen hottub in uw achtertuin? Neem dan vooral contact op met ons!