Houtklover Kindling Cracker Houtklover Kindling Cracker Houtklover Kindling Cracker
Houtklover Kindling Cracker Houtklover Kindling Cracker Houtklover Kindling Cracker
Houtklover Kindling Cracker
Kindling Cracker klooft veilig en snel het haardhout tot aanmaakhoutjes en dunnere blokken. Ideale houtklover van hoogwaardig gietijzer.

Standaard levertijd

1 dag

€ 129,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Houtklover uit Nieuw Zeeland

Deze houtklover is bedacht als schoolproject door de 13 jarige Ayla Hutchinson uit Nieuw Zeeland om veilig en snel hout te kloven. De Kindling Cracker wordt nu geproduceerd in Australië. Met de Kindling Cracker klooft u veilig en snel je haardhout tot aanmaakhoutjes en dunnere blokken. 

De Kindling Cracker is de houtklover die onmisbaar is bij elke houtgestookte hottub of sauna, houtkachel, openhaard, vuurschaal of voor de barbecue grill die je op hout stookt. Voor veilig, snel en makkelijk hout splijten heeft u alleen een blok haardhout, een hamer en de houtklover nodig. Met de Kindling Cracker van hoogwaardig gietijzer is hout kloven kinderspel.

Houtklover Kindling CrackerAls u het vuur start met kleine aanmaakhoutjes en dunnere blokken hout scheelt het veel tijd om het vuurr goed aan te krijgen. Ook geven dunnere blokken haardhout sneller en meer vlam en ook minder rook. U kunt beter de bijl veilig in de schuur laten staan want met de Kindling Cracker hebben uw vingers geen contact met scherpe delen.

Een mooie bijkomstigheid is doordat dunnere blokken goed droog haardhout veel sneller vlam vatten dit ook veel minder rook produceert. Met de Kindling Cracker is het dunner kloven van hout heel snel gedaan.

Kindling Cracker van hoogwaardig gietijzer

De Kindling Cracker houtklover is gemaakt van hoogwaardig gietijzer. Het gewicht van de Kindling Cracker is 4.5 kg, de hoogte is 30.5 cm en de diameter van de bovenste ring is 16.5 cm. Plaats de Kindling Cracker op een verhoging van ca 50 cm, zoals een dikke boomstam en zet hem met twee dikke schroeven vast in de stam. Pak een vuisthamer van ca 1250 of 1500 gram, zet je houtblok erin en sla met de hamer op het houtblok. Je onderhoud de Kindling Cracker het beste door zo nu en dan het gietijzer schoon te borstelen en eventueel een likje verf te geven.

Wanneer uw bestelling met deze Kindling Cracker onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.