Inhangfilter voor hottubs

Pomp voor hottub. Handige inhangfilter hottub zodat het water mooi gezuiverd wordt. Makkelijk in de hottub te hangen en er uit te halen.

€ 195,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Inhangfilter voor hottub

Let op! Door de grote vraag is de inhangfilter per eind september pas weer verkrijgbaar!

Deze inhangfilter is makkelijk in de hottub te hangen. Gaat u in de hottub, dan haalt u er hem gewoon weer uit. Er is geen speciale aanpassingen aan de hottub nodig. Deze inhangfilter is voorzien van een speciale beugel voor hottubs. De pomp hoeft niet altijd aan te staan, dit is afhankelijk van het gebruik en het weer.

Bij opwarming van de hottub laat u de pomp altijd draaien. Bovenlangst wordt het heetste water opgezogen en onderlangs terug gespoten in de hottub. Hierdoor hoeft u minder te peddelen. De inhangfilter wordt geleverd met adaptor naar 12v 40 watt.

Kirami heeft samen met de fabrikant een speciale beugel ontwikkeld voor hottubs. Voor hottub randen t/m ca 6 cm breedt. Stook uw hottub niet warmer dan 40C en laat de pomp nooit zonder water draaien!

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
Iedereen veel sterkte gewenst in deze tijden.

Team Hottub & Spa