Aanbieding Jacuzzi® J-225 Showroommodel Aanbieding Jacuzzi® J-225 Showroommodel Aanbieding Jacuzzi® J-225 Showroommodel Aanbieding Jacuzzi® J-225 Showroommodel Aanbieding Jacuzzi® J-225 Showroommodel
Aanbieding Jacuzzi® J-225 Showroommodel Aanbieding Jacuzzi® J-225 Showroommodel Aanbieding Jacuzzi® J-225 Showroommodel Aanbieding Jacuzzi® J-225 Showroommodel Aanbieding Jacuzzi® J-225 Showroommodel
Aanbieding Jacuzzi® J-225 Showroommodel
Complete spa J-225 uit de J-200 reeks van het TOP merk Jacuzzi®. Prachtige jacuzzi aanbieding compleet met cover & trap. N├║ met ÔéČ4000,- korting,
ÔéČ┬á11.995,00
ÔéČ┬á7.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Jacuzzi aanbieding J-225

Jacuzzi aanbieding? Deze 4 tot 5-persoons jacuzzi heeft 3 volledige zitposities waarbij u gezellig naar elkaar kijkt en een bankje waar u ook met twee personen kunt zitten. Verbeterd comfort vind u in deze complete spa met de ergonomisch ontworpen zitposities. De verschillende hydromassages in deze jacuzzi aanbieding geven alle gebruikers een heerlijk ontspannen gevoel.

Het showtuin model is nooit gebruikt geweest. Nú met €4000,- korting vóór 7.995,-!

De enige echte originele Jacuzzi® bubbelbaden zijn meer dan een gewone spa! Het verhaal van 7 broers die vanuit Italië verhuizen naar de Verenigde Staten en samen het allereerste bubbelbad ontwikkelen voor de privé markt. Een hedendaags sprookje waarbij Jacuzzi® zich vandaag tot de top van de bubbelbaden mag rekenen en over de gehele wereld aanwezig is. Geniet van deze meer dan 60 jaar ervaring en expertise ook in deze jacuzzi aanbieding. Door de jaren heen heeft Jacuzzi® de tijd gehad om elk onderdeel van de moderne spa te perfectioneren. Zo kan u ook bij deze jacuzzi aanbieding genieten van de beste massage, filtering en technologie in een energiezuinig ontwerp.
 
De jacuzzi aanbieding J-225 is erg compact met een afmeting van 213 cm x 193 cm x 87 cm diep. Dat maakt de jacuzzi aanbieding J-225 erg geschikt voor de kleinere tuinen.
 

Complete spa kopen met niet te veel poespas

Complete spa J-225 heeft eigenlijk alles wat u wenst, maar niet te veel poespas. Zo heeft de Jacuzzi J-200 lijn bijvoorbeeld geen airblower, aromatherapie of muziekinstallatie met boxen. Wél heeft deze complete spa J-225 eigenlijk de basis wat u zoekt in een spa perfect voor elkaar.

Zo heeft deze complete spa 19 PowerPro jets, 1 twee standen 2 pK jetpomp, 2,7 kW heater en zelfs een UV lamp gecombineerd met een ozonator om het water in optimale conditie te houden. De 4 voetenmassage jets zorgen voor een heerlijke ontspanning. Ook deze spa wordt gewoon compleet geleverd inclusief trapje en cover. 

Wilt u een simpele, maar een complete spa? Kies dan voor de J-225 Jacuzzi®.
 
Filtratie complete spaSpecificaties complete spa J-225:
 • 4 zitposities en 1 kleine zitpositie
 • Afmeting 213 cm x 193 cm x 87 cm
 • Gewicht 225 kg
 • 2,7 kW verwarmingselement
 • 23 PowerPro jets
 • 1 x 2 speed 2pK jetpomp
 • Jacuzzi® zachte hoofdsteunen
 • Ingebouwde ozonater en UV lamp
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic
 • Buitenkant jacuzzi: Composiet hout
 • Inclusief cover en trapje
De Smartseal isolatie tegen de panelen van deze jacuzzi zorgen voor een lager geluidsniveau rond de spa. De isolatie van de J-200 lijn is speciaal aanbevolen voor een kouder klimaat.

Naast een tweetrapsfiltratiesysteem, dat een oppervlakte skimmer en geplooide filter omvat, maakt CLEARRAY® gebruik van unieke zeer goed ontwikkelde UV-C-technologie. In combinatie met de ozonator zorgt deze techniek voor minimale inspanning om een prachtig heldere complete spa te hebben!

Deze spa heeft een ombouw van silverwood en een platinum kuip (wit met een marmer veeg).