jacuzzi buiten j-475 sfeerfoto van jacuzzi buiten j-475 by night
jacuzzi buiten j-475 sfeerfoto van jacuzzi buiten j-475 by night
Jacuzzi® J-475
Wellness ervaring in je eigen tuin. Deze J-475 Jacuzzi® buiten heeft maximale hydromassage-jets en zal zorgen voor de ultieme wellness beleving!
ÔéČ┬á29.495,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Jacuzzi buiten in de tuin?

Overweegt u ook een jacuzzi buiten in de tuin? Overweeg dan een jacuzzi buiten te plaatsen van het echte Amerikaanse merk Jacuzzi®. De J-475 is de nieuwste unieke, prachtig vormgegeven en zeer comfortabele jacuzzi voor 5 personen.

waterval in de jacuzzi buitenDaarnaast is deze zeer uitgebreide jacuzzi buiten echt een plaatje in uw tuin. De hoge kwaliteit sfeerverlichting in de vorm van de WaterColour waterval, Multicolour LED lamp en prachtige design hoekverlichting aan de buitenkant. Deze Jacuzzi® buiten heeft ook een status indicator. Wanneer de spa onderhoud nodig heeft, of per ongeluk toch een storing geeft, dan geeft deze LED een andere kleur. 

Ook heeft deze jacuzzi buiten de beste waterbehandeling met de nieuwste Clearray pro3tect technologie. Deze technologie voorziet de jacuzzi van een UV-C lamp en een onzonator met een lage output. UV wordt al jaren toegepast in de professionele zwembad sector. De door Jacuzzi® ontwikkelde waterbehandeling is compact en vraagt weinig energie, maar is zeer doeltreffend. Het water in uw jacuzzi buiten zal verbluffend hygiënisch en helder zijn!


Wellness beleving in optima forma

Meest unieke aan deze Jacuzzi® is de wellness beleving. Deze is subliem te noemen. Allereerst is de Jacuzzi® J-475 95 cm diep zodat iedereen volledig onderwater zal zitten. De rug van de jacuzzi is zelfs 111 cm zodat je nog lekkerder uit de wind zal zitten. De in hoogte verstelbare nekkussens zijn ook zeker uniek te noemen. Voor ieder zijn eigen optimale wellness beleving!

Wellness belevingSpecificaties goed geïsoleerde spa Jacuzzi J-475:
 • 1 loungepositie, 4 zitposities
 • Afmeting 231 cm x 231 cm x 95 cm - 111 cm
 • Gewicht 454 kg
 • Besturing ProTouch
 • 2,7 kW verwarmingselement
 • 55 RVS PowerPro jets
 • 2 stuks 3 pK jetpompen
 • Circulatiepomp
 • Verlichting in de Jacuzzi® hoofdsteunen
 • Ingebouwde ozonater en UV lamp
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic
 • Buitenkant jacuzzi: Composiet hout
 • Inclusief cover en trapje
De 400 serie van Jacuzzi® heeft standaard het ProToch bedieningspaneel, opvallend hoog rugontwerp, ProLite ™ chromotherapie onder water verlichting en 5-Stage filtratie voor een optimale wellness ervaring. Deze ultieme filtratie kan worden ingesteld om de beste, veiligste en zuiverste waterbeleving te ervaren. Exclusief voor de 400 collectie zijn tevens de PowerPro® RX- en PX-jets.  Deze bieden een gerichte massage voor de handen en polsen. Ideale ontspanning en wellness ervaring voor na een lange dag op het werk. De voetmassage dome heeft naast een aantal kleine jets ook 1 grote jet in het midden welke een heerlijke stevige voetmassage geeft. 

De J-475 Jacuzzi buiten® heeft ook een full body massage lounger. Deep tissue massage jets voor de rug en de heupen. De 2 pompen van elk 3 pk sturen totaal 55 PowerPro jets aan.
 
Tot slot is deze jacuzzi voor buiten erg goed geïsoleerd met extra smartseal isolatie. Een milieuvriendelijke isolatie welke speciaal wordt aanbevolen in koude klimaten. Daarnaast zorgt deze isolatie ook voor extra demping van het geluid.

De prachtige horizontale ombouw panelen zijn leverbaar in 3 kleuren:
Brushed Gray, Modern Hardwood, Smokey Ebony
Ombouw kleuren panelen
De volgende kuip kleuren zijn mogelijk:
Kuip kleuren wellness jacuzzi