Jacuzzi chloor langzaam oplossend
Jacuzzi chloor langzaam oplossend

Langzaam oplossende chloortabletten voor de jacuzzi. Jacuzzi chloor van Interline is perfect om het chloorniveau in uw jacuzzi stabiel te houden.

Standaard levertijd

1 dag

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad : 179

Aantal: 
Bestellen

Jacuzzi chloor 20 gram desinfecteert uw zwembadwater!

Jacuzzi chloor van 20 gram desinfecteren uw jacuzzi water en beschermd het tegen bacteriën en algen. Het jacuzzi chloor 20 gram zijn langzaam oplossende tabletten en geschikt voor zacht tot hard water. Doe de chloortabletten in een chloordrijver en het chloor verspreidt zich heel langzaam in de jacuzzi. De jacuzzi chloor tablet zal na enkele dagen opgelost zijn. Test daarom regelmatig het jacuzzi water en zorg ervoor dat het chloorniveau op een 3 tot 5 ppm blijft.


Langzaam oplossende chloortabletten zijn belangrijk voor het onderhoud

Langzaam oplossende chloortabletten 1kg zorgen ervoor dat bacteriën en algen geen kans krijgen om in het water en de leidingen terecht te komen. Uw jacuzzi water houdt op deze manier zijn kwaliteit, zodat u optimaal kan genieten van uw zwembad.

Wanneer uw bestelling met deze langzaam oplossende chloortabletten onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.