Top
Handmatige buitenspa cleaner
  • Handmatige buitenspa cleaner
  • Handmatige buitenspa cleaner
  • Handmatige buitenspa cleaner
  • Handmatige buitenspa cleaner
39,95
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0


Jacuzzi cleaner voor handmatige reiniging

Jacuzzi cleaner van Interline is een compacte vacuüm reiniger voor het handmatig reinigen van uw jacuzzi. De jacuzzi cleaner heeft een handmatige bediening door middel van het maken van een pompbeweging. De jacuzzi cleaner wordt geleverd inclusief een brede en smalle zuigmond, een schepnet, borstel en wandbevestiging. Handige jacuzzi cleaner voor het handmatig schoonmaken van uw zwembad!

Interline spa vacuum cleaner

Interline spa vacuum cleaner is echt ideaal om uw jacuzzi mee schoon te maken. U kunt met de verschillende mondstukken overal in de spa goed bij. Zelfs de moeilijkste hoekjes is voor de Interline vacuüm cleaner geen enkel probleem. Het bijgeleverde schepnet/schuimspaan is ideaal voor het verwijderen van drijvend vuil zoals blaadjes en vliegjes en het verwijderen van eventueel schuim wat is ontstaan.

Een schone jacuzzi laat u extra genieten van de wellness in uw eigen tuin. Wanneer uw bestelling met deze Interline spa vacuum cleaner onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.