Jacuzzi cover
Jacuzzi cover

Losse cover voor jacuzzi nodig? Goed geïsoleerde jacuzzi cover in allerlei standaard maten. Bestel nú een losse jacuzzi cover!

€ 229,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Jacuzzi cover in diverse standaard maten

Jacuzzi cover in diverse standaard maten leverbaar. Zie de pull down rechts onder de prijs voor uw afmeting jacuzzi en de bijbehorende prijs zal verschijnen. Een jacuzzi cover beschermt tegen weersinvloeden, verkleuren en verbleken van uw jacuzzi. Bovenal is een jacuzzi cover essentieel voor de isolatie van uw jacuzzi. 

Isolatie cover voor jacuzziLosse cover voor jacuzzi specificaties

Kies voor een losse cover voor uw jacuzzi wanneer uw huidige cover niet meer mooi of kapot is. 

Specificaties losse cover:

- Diverse standaard afmetingen
-Extra isolerend
- Dikte jacuzzi cover: 12 cm afloop naar 9 cm
- Flap 11 cm
- Inclusief veiligheidsclips
- Radius hoeken 7 inch (18 cm)
- Gemaakt van tempex met aluminium versterking

Kies de gewenste coverkleur: 

Radius jacuzzi cover berekenenJacuzzi cover kleuren

De kleuren Charcoal, Gray en Coffee zijn vaak goed op voorraad waardoor deze snel te leveren zijn, de andere kleuren Red en Ash zijn helaas niet altijd voorradig. Hierdoor kan de levertijd van de Ash en Red oplopen tot een 8 weken. Mocht u de kleur Red of Ash willen bestellen neem dan even contact met ons op voor de levertijd. Staat uw afmeting er niet bij of wilt u een andere radius? Mail ons dan even voor een offerte op maat. De prijzen wijken normaliter maar iets af tov de standaard maten!

Wij adviseren u om uw jacuzzi cover regelmatig in te smeren met Cover & Care Conditioner van Leisure Time. Cover & Care Conditioner beschermt uw Jacuzzi cover tegen weersinvloeden en verkleuringen.