Grote jacuzzi® J-575 Grote jacuzzi® J-575 Grote jacuzzi® J-575 Grote jacuzzi® J-575
Grote jacuzzi® J-575 Grote jacuzzi® J-575 Grote jacuzzi® J-575 Grote jacuzzi® J-575
Grote jacuzzi® J-575
Grote buitenspa J-575 van het top merk Jacuzzi®. Jacuzzi in de tuin laten plaatsen zorgt voor de ultieme wellness beleving. Bekijk hier de productfilm!
ÔéČ┬á31.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Jacuzzi in de tuin voor 5 tot 6 volwassenen

Jacuzzi in de tuin laten plaatsen? De Jacuzzi® J-575 is een zeer degelijke en luxe Amerikaanse jacuzzi welke met veel precisie is afgewerkt. De J-500 collectie is de nieuwste design collectie van Jacuzzi® Amerikaanse spa's. Uniek aan de J-500 serie is het gebogen kuip design en de architecturale buitenverlichting met een exterieur dat geïnspireerd is door geweven designer textiel. Nieuw is ook de revolutionaire full colour tough screen besturing met WiFi en app besturing zodat u op afstand de jacuzzi in de tuin kunt besturen.

Jets in de jacuzzi in de tuinDeze jacuzzi in de tuin heeft een luxe ligpositie en één zitpositie met elk fantastische voetmassages. Deze J-575 jacuzzi in de tuin is 231 cm x 231 cm x 92 cm hoog en daarmee perfect geschikt voor een 5 tot 6 volwassenen.

De J-500 serie zorgt voor een compleet nieuwe wellness beleving en zet de nieuwe standaard in buitenspa's voor de komende jaren. De innovatieve textiel weef technologie zorgt ervoor dat de ombouw van de Jacuzzi® prachtig bij de tuinmeubelen en de sfeer van de hedendaagse tuin past. In deze ombouw zitten ook op unieke wijze geïntegreerde LED verlichting. De ProEdge ™ binnenverlichting heeft 360╦Ü glasvezeltechnologie. Deze verlichting creëert een complete ontspanningsomgeving die kan worden afgestemd op uw humeur. Twee grote watervallen met LED verlichting geven naast een heerlijke nek en hoofdmassage nog meer sfeer aan uw wellness avond. 

De unieke ProLast covers zijn prachtig gestyled, 25% lichter dan normale covers, UV bestendig. Deze covers zijn 25% dikker dan standaard covers en isoleren tot 33% beter. Ideaal voor gebruik in koudere temperaturen. Tot slot zorgt de 5 stage filtration voor de beste helderste water ervaring.
 

Grote buitenspa met unieke massage

Deze grote buitenspa J-575 geeft u een full body massage in de RX therapie lounger. Deze lounger geeft u een meeslepende ervaring in deep tissue massage voor de rug, heupen tot iets zachtere massages voor de onder rug, benen en voeten. De twee grote FX roterende jets zorgen voor een kneed effect welke de spieren stimuleert voor een optimale massage ervaring in deze grote buitenspa. Zelfs in de armsteunen zitten jets welke zorgen voor een pulserende pols massage. De 2 pompen van elk 3 pk sturen totaal 49 PowerPro jets aan.
 
Het Amerikaanse Jacuzzi® heeft extra aandacht besteed aan de isolatie middels de Smartseal insulation. De beste isolatie om tot 20% energie te besparen. Naast een goede isolatie zorgt de Smartseal ook voor een enorme reductie van het geluid van de grote buitenspa.

Specificaties grote buitenspa Jacuzzi J-575:
 • Hoekverlichting grote buitenspa1 loungepositie,4 zitposities, 1 afkoel positie
 • Afmeting 231 cm x 231 cm x 92 cm - 107 cm / 1685 L
 • Gewicht 407 kg
 • Besturing ProTouch
 • 2,7 kW verwarmingselement
 • 49 RVS PowerPro jets
 • 2 stuks 3 pK jetpompen
 • Circulatiepomp
 • Ingebouwde ozonater en UV lamp
 • 2 watervallen
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic
 • Buitenkant jacuzzi: Curvalux / kunststof rotan look
 • Inclusief cover en trapje

Deze grote buitenspa wordt altijd geleverd in een silverwood buitenkant en een platinum binnenkant:

Silverwood

Grote buitenspa kopen? Bestel nú deze prachtige jacuzzi J-575 in de gewenste kleuren!