Leisure Time Defender ontkalker
Leisure Time Defender ontkalker

Leisure Time defender is dé jacuzzi ontkalker. Verwijder kalkaanslag gemakkelijk met deze jacuzzi ontkalker Defender van Leisure Time!

€ 21,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Jacuzzi ontkalker verwijderd kalk aanslag

Jacuzzi ontkalker Defender is speciaal ontwikkelt om kalkvorming in jacuzzi's te voorkomen, bestaande kalkaanslag te verwijderen en het uiteenvallen van opgeloste kalk in de jacuzzi te verhinderen. De jacuzzi ontkalker voorkomt opbouw en afzetting van calcium en aanslag op het oppervlak van de jacuzzi en de inbouwdelen. Helpt ook bij het verwijderen van de kalkaanslag.

Leisure Time Defender ontkalker

Het controleren van het calciumgehalte van je jacuzzi is zeer belangrijk. Door regelmatig gebruik van de Leisure Time Defender™ wordt de opbouw van mineralen en daarmee problemen met de jacuzzi verwarming en de jacuzzi pompen voorkomen. Gebruik de Defender altijd na Metal Gone bij het (her)vullen van de jacuzzi. Bij hardnekkige kalkproblemen een volle fles Leisure Time Defender™ aan het water toevoegen. Na ongeveer een week is de kalkschaal zo zacht dat het met een spons verwijderd kan worden.

Stappenplan gebruik Leisure Time defender:

1. Leisure Time Defender™ rechtstreeks aan het jacuzzi water toevoegen.
2. Gebruik 2 eetlepels (30 ml) Defender™ voor jacuzzi's tot 1.000 liter
en 4 eetlepels (60 ml) Defender™ voor jacuzzi's boven 1.000 liter
inhoud.
3. Laat het filtersysteem een uur draaien, of gedurende een normale filtercyclus.

Ons advies is om deze behandeling wekelijks te herhalen. Voeg de Defender jacuzzi ontkalker nooit toe met mensen in de jacuzzi. Houdt het product buiten bereik van kinderen en bewaar het in een gesloten verpakking op een goed geventileerde plek.

Inhoud flacon Leisure Time Defender: 946 ml. Dit is ongeveer voldoende voor een half jaar ontkalken van uw jacuzzi tot 1000 liter en een half jaar voor jacuzzi's boven de 1000 liter. Kies twee flessen voor extra korting.

Wanneer uw bestelling met deze Leisure Time defender onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.