Spa Line Defense
Spa line Defense ontkalker
Spa line Defense jacuzzi ontkalker. Verwijder kalkaanslag gemakkelijk met deze jacuzzi ontkalker Defense van Spa line

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 15,95
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Jacuzzi ontkalker verwijderd kalk aanslag

Jacuzzi ontkalker Defense is speciaal ontwikkelt om kalkvorming in jacuzzi's te voorkomen, bestaande kalkaanslag te verwijderen en het uiteenvallen van opgeloste kalk in de jacuzzi te verhinderen. De jacuzzi ontkalker voorkomt opbouw en afzetting van calcium en aanslag op het oppervlak van de jacuzzi en de inbouwdelen. Helpt ook bij het verwijderen van de kalkaanslag.

Spa line Defense ontkalker

Het controleren van het calciumgehalte van je jacuzzi is zeer belangrijk. Door regelmatig gebruik van de Spa line defense wordt de opbouw van mineralen en daarmee problemen met de jacuzzi verwarming en de jacuzzi pompen voorkomen. Gebruik de Defense altijd na Metal Gone bij het (her)vullen van de jacuzzi. 

Stappenplan gebruik Spa line defense:

  1. Voor een schitterend resultaat wekelijks toevoegen aan het water.
  2. Per spa 100 ml toevoegen, Spa Defense mag je rechtstreeks in de spa gieten.
  3. De filter gedurende 1 uur in werking zetten.

Ons advies is om deze behandeling wekelijks te herhalen. Voeg de Defense acuzzi ontkalker nooit toe met mensen in de jacuzzi. Houdt het product buiten bereik van kinderen en bewaar het in een gesloten verpakking op een goed geventileerde plek.

Wanneer uw bestelling met deze Spa line defense onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.