Top
Jacuzzi overkapping SpaLux tent
  • Jacuzzi overkapping SpaLux tent
  • Jacuzzi overkapping SpaLux tent
  • Jacuzzi overkapping SpaLux tent
339,00
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0


Jacuzzi overkapping SpaLux tent

Jacuzzi overkapping SpaLux tent is de nieuwste rage van dit moment. De jacuzzi tent overkapping maakt gebruikt van het 'tuinbouwkas-principe'. Door de tent warmt de lucht rondom de jacuzzi enorm snel op. De doorzichtige tent overkapping geeft de zon volop kans om op te warmen en de warmte vast te houden. Afmeting jacuzzi overkapping: 442 cm doorsnede en 221 cm hoog.

Deze betaalbare jacuzzi overkapping heeft vele voordelen:

  1. Je kan de jacuzzi overkapping half open zetten als een windscherm. Nóg eerder heerlijk genieten van je jacuzzi.
  2. Je hebt nog minder last van inwaaiende bladeren, beestjes, zand, takjes tijdens het gebruik.
  3. Maar het belangrijkste: Je gaat tot 50% beperken in stroomverbruik!
De SpaLux tent is dé methode om uw jacuzzi te overkappen!

Stroomverbruik jacuzzi beperken met 50%

Wat is het stroomverbruik van een jacuzzi? JacuzziWebshop.nl rekent liever wat te hoog dan te laag. Daarom geven wij aan dat een jacuzzi ongeveer een €2,- tot €3,- stroomverbruik zal kosten per dag. Je hebt het dan al snel over een €75,- per maand. Wil je het stroomverbruik van de jacuzzi met een 50% beperken? Kies dan voor de SpaLux jacuzzi overkapping. De SpaLux jacuzzi overkapping is een bewezen effectieve methode om flink geld te besparen!

Het tentdoek is van drielaags PE-folie gemaakt (versmolten tot één geheel). Het is dikke folie, zoals deze ook in de professionele tuinbouw wordt gebruikt. De folie kan dus tegen een aardig stootje én is zeer zonresistent. Tot en met windkracht 5 zal de SpaLux tent ook prima blijven staan. Daarboven adviseren wij de tent in te klappen. Normale hagelbuien zijn geen probleem. Bij extreme hagel en veel sneeuw dient de jacuzzi overkapping ook ingeklapt te worden om gaten en doorzakken te voorkomen.

Kies voor de SpaLux tent en geniet veel langer van de jacuzzi én met veel minder stroomverbruik jacuzzi!