Jacuzzi actie J-275 Jacuzzi prijs bekijken
Jacuzzi actie J-275 Jacuzzi prijs bekijken
Actie Jacuzzi® J-275
Jacuzzi actie model J-275. Prachtige grote Jacuzzi® tegen een schappelijke prijs. Jacuzzi prijs inclusief cover, trap en 2 jaar garantie aan huis!

Standaard levertijd

3 weken

€ 14.495,00
€ 13.495,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Jacuzzi actie model J-275

Jacuzzi® actie aan het bekijken? Deze grote 6 persoons jacuzzi heeft 1 lounge positie en 5 zitposities. De verschillende hydromassage jets in deze jacuzzi aanbieding geven alle gebruikers een heerlijk ontspannen massage. Deze jacuzzi actie is 229 cm x 229 cm x 93 cm diep. De J-275 jacuzzi actie heeft 1 diepe lounger en 5 diepe zitposities en daarnaast nog een kleine afkoelpositie. Ideale Jacuzzi® om gezellig met een groot gezin of een ander stel samen te kunnen ontspannen en kletsen. De speciaal ontworpen voetkoepels bieden een heerlijke hydrotherapie en een klassieke reflexologie-ervaring.

De enige echte originele Jacuzzi® buiten bubbelbaden zijn meer dan een gewone spa! Het Jacuzzi® verhaal begint bij 7 broers die vanuit Italië verhuizen naar de Verenigde Staten. in Amerika ontwikkelden zij samen de eerste hydrojet massage pomp en later het bubbelbad voor de privé markt. Jacuzzi® mag zich tot op de dag van vandaag tot de top van de spa markt rekenen. De meer dan 60 jaar ervaring en expertise zorgt ook voor deze prachtige jacuzzi actie. Door de jaren heen heeft Jacuzzi® de tijd gehad om elk onderdeel van de moderne spa te perfectioneren. Zo heeft ook deze jacuzzi actie de beste massage, beste filtering en prachtige hydro technologie in een energiezuinig ontwerp. Een mooie jacuzzi actie? Kies dan de J-275!
 

Jacuzzi prijs betaalbaar, maar toch groot en zeer compleet

Jacuzzi prijs is toch wel heel belangrijk. Heeft u een wat beperkt budget óf weet u nog niet 100% zeker dat u veel gebruik zult maken van uw jacuzzi? Kies dan een echte merk Jacuzzi® met een lage jacuzzi prijs. Met de Jacuzzi J-275 heeft u eigenlijk alles wat u wenst, maar niet te veel poespas. Zo heeft de J-200 lijn bijvoorbeeld geen airblower, aromatherapie, pinpoint LED of muziekinstallatie met boxen. Wél heeft deze spa eigenlijk de basis perfect voor elkaar waardoor u een schappelijk jacuzzi prijs krijgt.

Zo heeft deze J-275 in totaal 45 slim gepositioneerde jets welke worden gevoed door 2 jetpompen. 1 stuk twee snelheden 2,5 pK pomp en een 3 pK jetpomp. Verder heeft de Jacuzzi J-275 een 2,7 kW heater. Is de jacuzzi prijs voor u bepalend? Zorg ervoor dat u geen concessies doet mbt de waterkwaliteit. Een ozonator is namelijk wel echt belangrijk om het water in optimale conditie te houden. De grote Jacuzzi J-275 heeft een ozonator én een UV lamp. Verder wordt deze jacuzzi ondanks zijn lage prijs toch gewoon compleet geleverd inclusief trapje en cover. 

Wilt u grot kwalitatief goede, maar simpele echte Jacuzzi® met een scherpe jacuzzi prijs? Kies dan voor de J-275.
 
Jet massage
Specificaties J-275 met scherpe jacuzzi actie prijs:
 • 1 loungepositie, 5 zitposities en 1 afkoelplekje
 • Afmeting  229 cm x 229 cm x 93 cm
 • Gewicht 366 kg
 • 2,7 kW verwarmingselement
 • 45 PowerPro jets
 • 1 x 3pK jetpomp en 1 x 2 speed 2,5 pK jetpomp
 • Jacuzzi® zachte hoofdsteunen
 • Ingebouwde ozonater en UV lamp
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic
 • Buitenkant jacuzzi: Composiet hout
 • Inclusief cover en trapje
Een echte Amerikaanse Jacuzzi® is uiteraard ook erg zuinig. De isolatie oplossing van Jacuzzi beperkt het energie verbruik en beschermd tegen vocht. Daarnaast zorgt de Smartseal isolatie tegen de panelen van deze jacuzzi actie voor een lager geluidsniveau rond de spa. De isolatie van de J-200 lijn is speciaal aanbevolen voor een kouder klimaat. Deze Jacuzzi prijs J-275 heeft comfortabele hoofdsteunen welke het comfort maximaliseren en zo optimale ontspanning garanderen.

Mogelijke ombouw kleuren in de J-200 serie:
Ombouw jacuzzi prijs spa
Mogelijke kuip kleuren
Kuip kleuren jacuzzi actie model