J-355 hydrojet jacuzzi spa met hydrojet massage Opal kuip bij jacuzzi spa Voetmassage in J-355 jacuzzi
J-355 hydrojet jacuzzi spa met hydrojet massage Opal kuip bij jacuzzi spa Voetmassage in J-355 jacuzzi
Jacuzzi® J-355 UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Hydrojet massage in optima forma. Jacuzzi® spa J-355 is uitgevoerd met heerlijke kuit-, voet- en nekmassage zoals u nog nooit heeft ervaren.

Standaard levertijd

2 weken

ÔéČ┬á21.995,00
ÔéČ┬á18.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Jacuzzi spa J-355 voor de hele familie

Jacuzzi spa J-355 van het Amerikaanse TOP merk Jacuzzi® is een heerlijke familie jacuzzi. De J-355 jacuzzi spa heeft 1 lounger en 4 zitposities welke allemaal rijk zijn uitgerust met een afgemeten aantal en perfect gepositioneerde jets. Deze jacuzzi spa is verrassend compleet. Bijvoorbeeld inclusief LED verlichting, 2 hydromassage jetpompen, optimale Amerikaanse isolatie, balboa systeem en een unieke hoogte van 97 cm! Kom deze jacuzzi spa nu bekijken in onze showroom.  

Hydrojet massage in optima forma

Hydrojet massage is de basis van elke jacuzzi spa. De Amerikaanse famillie Jacuzzi® ontwikkelde in de jaren 60 van de vorige eeuw de eerste jetpomp welke voor particulier gebruik in een bad gebruikt kon worden. Deze voorsprong in kennis en innovatie op het gebied van Hydrojet massage heeft Jacuzzi® al die jaren vastgehouden. De jacuzzi spa's uit de 300 serie bieden ook nu nog steeds de meest krachtige en uitgebalanceerde hydrojet massage. De J-355 heeft één krachtige 3 pK en één krachtige 2 pk hydrojet massage pomp om een flinke massagekracht te garanderen op alle 42 jets in deze jacuzzi. Zo is de lounger uitgevoerd met kuit- en voetmassage en twee zitposities hebben heerlijke nek hydrojet massage. De rug wordt verwend met een deep tissue massage (weefselmassage). Kortom echt een full body massage te noemen.

Één diepere zitting is uitgerust met de unieke PowerPro BX & FX-L jets. Deze zorgvuldig uitgekozen jets zorgen voor een meer geavanceerdere lage rug en been massage. Deze massage is erop gericht om spierknopen los te masseren. Ideaal na een lange dag werken!

Naast deze machtig mooie hydrojet massage is deze jacuzzi ook uitgerust met een ingebouwde UV-saniteser en ozonator welke bacteriën dood en ondersteund in optimaal hygiënisch water. 

Tot slot dient een jacuzzi spa uiteraard zeer goed geïsoleerd te worden. De isolatie van de Smartseal isolatie is een millieuvriendelijke oplossing welke ook nog eens 20% energiekosten bespaard. De Jacuzzi spa wordt opgebouwd uit drie delen. De kuip is geïsoleerd met PE foam. De ombouw en bodem van de jacuzzi spa zijn voorzien van isolatiemateriaal en heat reflex folie. Hierdoor ontstaan er een "heat-lock" dat de warmte in de spa houdt waardoor er minder energie behoefte ontstaat. Bijkomend voordeel: deze jacuzzi® spa is zeer stil!

Voet hydrojet massageSpecificaties J-355 jacuzzi spa:
 • 1 loungepositie, 4 zitposities
 • Afmeting  213 cm x 231 cm x 97 cm
 • Gewicht 379 kg
 • 2,7 kW verwarmingselement
 • 42 PowerPro jets
 • 1 x 3pK jetpomp en 1 x 2pK jetpomp
 • Circulatiepomp
 • Verlichting in de Jacuzzi® hoofdsteunen
 • Ingebouwde ozonater en UV lamp
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic
 • Buitenkant jacuzzi: Composiet hout
 • Inclusief cover en trapje
Mogelijke ombouw kleuren in de J-300 serie:
 

Ombouw kleuren grote jacuzzi

Mogelijke kuip kleuren:

Kuip kleuren 7 personen in jacuzzi

De meest gekozen kleurcombinatie is Silverwood Platinum. Deze combinatie is doorgaans ook binnen twee weken te leveren. Andere kleurcombinaties kunnen tot 8 weken levertijd hebben. Kom deze hydrojet massage spa nú droog testen in onze showroom.

Download hier alvast de handleiding van deze jacuzzi met hydrojet massage.