Jacuzzi stofzuiger
Jacuzzi stofzuiger
Onderhouden van een jacuzzi was nog nooit zo makkelijk! Intex heeft een nieuwe jacuzzi stofzuiger welke een eigen accu heeft. Jacuzzi vuil stofzuigen!
€ 79,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Jacuzzi stofzuiger van Intex

Nieuw is de oplaadbare elektrische jacuzzi stofzuiger van Intex. Deze jacuzzi stofzuiger zuigt zeer krachtig en zelfs takjes en zandkorrels worden met gemak opgezogen. Er wordt ook een micro filterzakje meegeleverd om het allerfijnste vuil te kunnen opzuigen uit uw jacuzzi. Een unieke jacuzzi stofzuiger om uw hottub of jacuzzi te stofzuigen!
 

Jacuzzi vuil stofzuigen werkt super simpel

Jacuzzi vuil is met handmatige stofzuigers vaak wat lastig op te pompen. Jacuzzi vuil krijgt vanaf nu geen kans meer doordat ook hele fijne deeltjes van de bodem met vacuum worden opgezogen. De Intex jacuzzi stofzuiger heeft ingebouwde oplaadbare accu. Deze wordt binnen 50 minuten opgeladen via een USB aansluiting. De USB stekker kan ook makkelijk worden omgezet naar een standaard 220V stekker. Deze stofzuiger wordt geleverd met een lichtgewicht telescopische steel van 2.39 m waarmee je gemakkelijk in het midden komt ook bij grotere jacuzzi's en zwemspa's!
Onderhouden van een jacuzzi

Onderhouden van een jacuzzi is belangrijk

Goed onderhoud van een jacuzzi is natuurlijk belangrijk. Wanneer er jacuzzi vuil achterblijft, dan is de kans op groen water of melkachtig water ook groter. Het is daarom van het grootste belang ongeveer 1 keer per week de jacuzzi even goed te onderhouden en daarbij ook te stofzuigen. De stofzuiger wordt geleverd met twee verschillende stofzuiger monden met borstels.

De Intex jacuzzi stofzuiger gaat automatisch uit als er geen vacuum meer is (bijvoorbeeld boven water). Ook de schakelaar is waterproof voor extra veiligheid. De Intex jacuzzi stofzuiger wordt geleverd inclusief een USB kabel, maar zonder plug naar 220V. De Intex automatische stofzuiger is uiteraard ook ideaal voor de opblaasbare bubbelbaden!

Onderhouden van een jacuzzi wordt met deze stofzuiger zelfs leuk. U heeft 12 maanden garantie via Intex service Roosendaal op deze vacuum jacuzzi stofzuiger! 

Wanneer uw bestelling met deze jacuzzi stofzuiger onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.