Jacuzzi stofzuiger
Spa stofzuiger
Onderhouden van een spa was nog nooit zo makkelijk! Intex heeft een nieuwe spa stofzuiger welke een eigen accu heeft.
ā‚¬Ā 79,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Spa stofzuiger van Intex

Nieuw is de oplaadbare elektrische spa stofzuiger van Intex. Deze spa stofzuiger zuigt zeer krachtig en zelfs takjes en zandkorrels worden met gemak opgezogen. Er wordt ook een micro filterzakje meegeleverd om het allerfijnste vuil te kunnen opzuigen uit uw spa. Een unieke spa stofzuiger om uw hottub, spa of Jacuzzi® te stofzuigen!

Vuile spa stofzuigen werkt super simpel

Vuil in uw spa is met handmatige stofzuigers vaak wat lastig op te pompen. Vuil krijgt vanaf nu geen kans meer doordat ook hele fijne deeltjes van de bodem met vacuum worden opgezogen. De Intex spa stofzuiger heeft ingebouwde oplaadbare accu. Deze wordt binnen 50 minuten opgeladen via een USB aansluiting. De USB stekker kan ook makkelijk worden omgezet naar een standaard 220V stekker. Deze stofzuiger wordt geleverd met een lichtgewicht telescopische steel van 2.39 m waarmee je gemakkelijk in het midden komt ook bij grotere Jacuzzi®'s en zwemspa's!
Onderhouden van een jacuzzi

Onderhouden van een spa is belangrijk

Goed onderhoud van een spa is natuurlijk belangrijk. Wanneer er  vuil achterblijft, dan is de kans op groen water of melkachtig water ook groter. Het is daarom van het grootste belang ongeveer 1 keer per week de spa even goed te onderhouden en daarbij ook te stofzuigen. De stofzuiger wordt geleverd met twee verschillende stofzuiger monden met borstels.

De Intex spa stofzuiger gaat automatisch uit als er geen vacuum meer is (bijvoorbeeld boven water). Ook de schakelaar is waterproof voor extra veiligheid. De Intex spa stofzuiger wordt geleverd inclusief een USB kabel, maar zonder plug naar 220V. De Intex automatische stofzuiger is uiteraard ook ideaal voor de opblaasbare bubbelbaden!

Onderhouden van uw hottub, spa of Jacuzzi® wordt met deze stofzuiger zelfs leuk. U heeft 12 maanden garantie via Intex service Roosendaal op deze vacuum stofzuiger!